LEMPIVUOROKAUDENAIKA♡

Viime aikoina oon taas innostunut näistä astetta terveellisemmistä banaaniletuista vadelmilla & maustamattomalla jogurtilla.. 

En ole oikein ikinä osannut sanoa, että olenko aamu-, päivä- vai iltaihminen. Oikeastaan jokaisessa näissä vuorokauden ajoissa on jotakin kivaa ja ei-niin-kivaa. Usein sekin vaihtelee vuodenajan ja sen päivän suunnitelmien mukaan. Arkipäivien aamu on osittain erilainen kuin viikonloppuaamu, jolloin ei ole kiire mihinkään ja kaiken saa tehdä rauhassa. Sama homma päivän ja illan suhteen.. Voiko siis sanoa, että pitäisi yhdestä näistä kolmesta eri vuorokaudenajasta enemmän kuin muista?

Jokunen aika sitten katseltiin Niklaksen kanssa illalla televisiota ja ykskaks tokaisin "mä niin tykkään näistä illoista". En tiedä, mistä moinen tuli, joten aloin pohtimaan asiaa tarkemmin. Miksi yhtäkkiä illat näyttäytyvätkin kaikista ihanimpina hetkinä vuorokaudessa?

Minulle uusin teemaku Clipperiltä. Tämä on laventelin makuinen tee, joka rauhoittaa kivasti iltaisin.. Ihana! 

Meillä menee etenkin illat usein samalla rutiinilla. Karkeasti näin: ensin tullaan koulusta, jonka jälkeen toinen käyttää koiran ulkona ja toinen laittaa sillä aikaa ruokaa. Sitten syödään yhdessä ja tehdään tarvittessa koulujuttuja. Illasta ulkoillaan koko poppoo, jonka jälkeen Niklas lähtee usein urheilemaan (mä tykkään harvoin urheilla enää klo 19 jälkeen).. Silloin mä pääsen tekemään rauhassa omat iltarutiinini, kuten käymään suihkussa, lösähtämään sohvalle katsomaan hömppäohjelmia ja olemaan koneella. Niklaksen tullessa kotiin tehdään yhdessä iltapalaa ja katsotaan vielä hetki televisiota ennen nukkumaanmenoa.. 

Parasta! 

Mä olen muutenkin aina nauttinut kotona olemisesta. Sen takia onkin älyttömän tärkeetä, että oma koti on juuri sellainen kuin haluaa. Mikään ei olisi kamalampaa, jos ei viihtyisi siellä.. Yksi parhaimmista tunteista on, kun tulee ulkoa, käy suihkussa ja vaihtaa jonkun superpehmeän yöasun päälle ja hyppää sohvan nurkkaan. Siinä on sitä jotakin, joka saa aikaiseksi niin hyvän tunteen koko kehoon! :)

Mikä on teidän lempparivuorokaudenaika näistä kolmesta?