ILOISIA UUTISIA

 

Huh, mitä kaikkea tähän viikkoon on sisältynyt! Nyt on torstai ja tuntuu, että olen saanut tällä viikolla aikaiseksi enemmän kuin koko kuukauden aikana haha :D Mutta suoraan asiaan - blogini muuttaa. Mistä tämä kaikki sai alkunsa? Huomasin pari viikkoa sitten meidän paikallislehdesssämme Länsi-Savossa ilmoituksen, jossa haettiin bloggaajia Kaakkois-Suomen alueelta uudelle blogiportaalille Starboxille. Laitoin sen pidempään miettimättä sinne viestiä & ilokseni minut haluttiin joukkoon! Niinpä blogini siirtyy, mutta säilyy suurimmaksi osaksi entisellään. Toivon kuitenkin, että saisin uusia vinkkejä & ideoita bloggaamiseen. Lisäksi toivon, että te ihanat lukijani jatkatte blogini seuraamista myös tuolla uudella sivustolla!!

Paita-Zara // Hame-H&M

Blogin siirtyminen tulee tapahtumaan ensi viikolla. Tarkalleen ottaen 31.3, mutta tulen vielä ilmoittelemaan asiasta ja osoitteesta tarkemmin kunhan saadaan sivu valmiiksi :) Tässä vaiheessa haluan kiittää teitä kaikkia, ketkä olette jaksaneet pysyä mukana näiden vuosien aikana! Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. <3

Kuvat on räpsitty viime viikon perjantaina, kun lähdimme Niklaksen kanssa viettämään työpaikkamme virkistysiltaa. Meillä oli niin hauskaa! Ensimmäistä kertaa pääsin vetämään ylleni tuon H&M:ltä ostamani tekomokkahameen. Halusin pitää asun kokomustana, joten kaveriksi valikoitui Zaran 'silkkimäinen' läpikuultava paita. Viihdyin asussa todella hyvin - rentoa mutta hienoa :)