ILTAPALAVINKKI: VUOHENJUUSTOLEIVÄT HUNAJALLA

Mä RAKASTAN iltoja. Ehkä sen takia, että silloin on yleensä aikaa ottaa rennosti ja tehdä itselle mieluisia asioita, mutta myös iltapala on yksi syy. Kuka muka voisi jättää iltapalan välistä?! Meillä syödään 90% samantapaista iltapalaa joka ilta. Smoothieta ja pari palaa leipää, joskus ehkä lisäksi on jogurttia tai hedelmiä. Kylkeen vielä etenkin näin kylmään aikaan kuppi teetä ja sillä mennään.

Uusin iltapalaihastukseni on vuohenjuustoleivät, joita voisin tällä hetkellä syödä päivittäin. Näiden herkullisen maun salaisuutena on vuohenjuuston ja hunajan yhdistelmä, joka on taivaallinen! Sitä ei siis voi jättää laittamatta, mutta muutenhan näitä voi varioida omien mieltymysten mukaan ;) 

VUOHENJUUSTOLEIVÄT

  • vuohenjuustoa
  • vaaleaa leipää
  • punasipulia
  • tomaattia
  • oliiviöljyä
  • hunajaa
  • tuoretta oreganoa tai rucolaa
  • suolaa ja mustapippuria
  1. Kuori punasipuli. Leikkaa sipulista ja tomaateista ohuita siivuja. 
  2. Viipaloi vuohenjuustosta ohuita kiekkoja ja laita leivän päälle muutama siivu. Lisää tomaatit ja sipulit. 
  3. Sirottele päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria. Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Lorauta leipien päälle kevyesti oliiviöljyä ja hunajaa. Koristele tuoreella oreganolla tai rucolalla.