ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIETTOA

Moikka! Kuinka te olette viettäneet itsenäisyyspäivää? :) Meillä on ollut ihan mahta, rento päivä! Aamulla nukuttiin pitkään ja päästiin heräämään kauniiseen auringonpaisteeseen. Että mulla on ollut ikävä tota valoa. Oltiin edellisenä iltana suunniteltu, että mentäisiin Sokos Hotelli Seurahuoneelle aamupalalle. Aamupala on tarjouksessa vuoden loppuun asti 10e, joka ei mielestäni ole kovin kallis hyvästä ja runsaasta aamupalasta. Välillä on kiva vähän hemmotella itseään! 

Aamupala yllätti kaikki odotukseni ja saa kyllä täältä pointsit! Meidän lisäksi paikalla oli ainoastaan kuusi muuta, joten saatiin syödä ihan rauhassa. Muutenkin tosi viihtyisä paikka syödä.. :) 

Kaikki näytti niin hyvältä, että tuli pieniä valinnan vaikeuksia..Tällä kertaa jätin nakit ja munakkaat muille ja keskityin leipiin, puuroon, jogurttiin sekä hedelmiin. Kahvin lisäksi join kuumaa kaakaota ja sallin itselleni suklaadonitsin sekä pari keksiä. Huh, tuolla määrällä jaksoi kyllä hyvin iltaan saakka :D 

Aamupalan jälkeen käperryttiin vielä sänkyyn katsomaan Sammyn suuri seikkailu -elokuvaa, joka on itse asiassa tosi hyvä piirretty. Päivä on ollut jotenkin extrarento ja koko päivän mulla on ollut niin hyvä fiilis. Joulu lähestyy päivä päivältä ja huomenna on viimeinen tentti edessä. Kahden viikon kuluttua sitä ollaan jo joululomalla..

Kohta on käytävä vielä jäätymässä tuolla ulkona, mutta sitten aion loppuillaksi linnottautua sohvalle katsomaan Linnanjuhlia. Näkekööhän sitä paljon upeita juhlapukuja..? :) Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! 🇫🇮