JOULULAHJAIDEOITA MIEHILLE

Miehille on yleensä suhteellisen helppo keksiä lahjoja. Etenkin veljelle ja poikaystävälle. Iskän lahja on yleensä asia erikseen, se jos mikä tuottaa mulle harmaita hiuksia lähes joka joulu.. Viime vuosi oli poikkeus, kun kekkasin ostaa uuden objektiivin iskän innostuessa viime vuosina kuvaamaan. Lahja oli oikein hyvä, mutta nyt on vaikeuksia keksiä yhtä hyvä lahja. Ehkä ostan jonkun hierontalahjakortin tai jotain?

Allaolevaan kollaasiin olen kerännyt miespuoliselle kaverille / veljelle / iskälle suunnattuja lahjaideoita. Toivottavasti näistä on hyötyä, vaikka tuntuu että joka vuosi on samat ideat mielessä. Minä ja minun valloittava mielikuvitus.. Where are you?

Elektroniikka on aina hyvä idea miehille (PS4 löytyy tänä vuonna varmasti aika monen talouden joululahjalistasta). Pelikonsoleihin suunnatut pelit on myös oiva valinta tai vaikka uuden ohjaimen ostaminen. 

Hajuvesi on ehkä vähän kulunut juttu, mutta aina tarpeellinen (samoin joku laadukas kasvorasva tai tms). 

Treenivaatteita ja etenkin paitoja on helppo ostaa miehelle, jos vähänkään tietää toisen koon ja mieltymykset (etenkin Nike:lta löytyy superkivoja vaatteita). 

Asusteet, kuten hanskat, kaulahuivi ja pipo näin talvea ajatellen (urheilua varten vai siistimmät nahkasormikkaat?). 

Jos mies käyttää kotona pyjamaa, flanellihousuja tai kylpytakkia, kannattaa tsekata missä kunnossa ne ovat. 

Toiset tykkää myös laittaa ruokaa, joten siihen liittyvät tarvikkeet ovat silloin hyvä idea. Esimerkiksi Niklas pyysi minulta joululahjaksi pastakoneen. 

Tämän vuoden suosikkikirjoja ovat varmasti Jarkko Ruudun ja Litmasen kirjat, joita löytyy luultavasti kirjakauppojen lisäksi Prismasta yms. 

Harrastuksiin liittyvät lahjat ovat mielestäni loistava idea. Esimerkiksi, jos mies harrastaa kalastusta, jokaisen kalamiehen pakista tulisi löytyä kuvassa näkyvä Kuusamon uistin (iskän mielestä yksi parhaista! :D)

Erilaiset lahjakortit tulevat lahjalistalleni, jos en keksi muuta. Ehkäpä lahjakortti hierontaan, hotellimajoitukseen tai omatekemä lahjakortti (johon voi kirjoittaa mitä tahansa).

Liput jääkiekkomatsiin tai miehen lempparibändin keikalle.