JUHANNUSVIIKKO ON TÄÄLLÄ

Heippa taas! Niin se vaan juhannusviikko on startannut käyntiin. Sääennusteet lupailee taas perinteistä juhannussäätä eli vesisadetta ja huimaa +10 astetta. Jep, olihan se jotenkin odotettavissa :D Onneksi omat juhannussuunnitelmat (jos niitä voi siksi edes kutsua) eivät vaikeudu - oli sää mikä hyvänsä. Toki olisi 100x mukavempaa viettää sitä auringonpaisteessa, mutta ei voi mitään.. Ajattelin ainakin yhtenä päivänä käydä suurmarkkinoilla keskustassa, ehkä nähdä kavereita mahdollisuuksien mukaan, katsella leffoja ja tehdä pitkiä lenkkejä. Pitäisi myös keksiä jotakin erilaista juhannusruokaa ja voisinpa samalla leipoa jotakin hyvää herkkua.. Ideoita, että mitä nämä voisivat olla? :)

Meillä tuli tällainen "pieni" projekti tähän kesän alkuun, nimittäin alettiin maalaamaan taloa. Mun viime päivät ovatkin menneet pitkälti pensselin kanssa heiluten. Ei ole ihan mitään nopeinta hommaa, kun maalattavana ei ole pelkkää suoraa seinää, mutta pikku hiljaa.. Saa kyllä taas miettimään, että haluaako sitä joskus sitten enemmän puu- vai kivitalon.. :D

Mummolassa viettämässä kesän ensimmäisiä lämpimiä päiviä. Kaikkialla on niin kaunista! // Tämä kuva on otettu Kreikan reissun jälkeen, kun näin pikkuista piitkästä aikaa <3 // 🌸 // Löysin ihan täydellisen kesämekon, mutta oranssi väri ei vaan sovi mulle.. Voisko tätä tulla vaikka mustana (eikös se oo perinteinen kesän väri)? // Kesän ensimmäiset pehmikset tuli nauttia Mikkelin torilla kaverin kanssa :) // Kyllä maalla on mukavaa!

Aurinkoista maanantaita kaikille 🌞