ONKO KAIKELLA TARKOITUS?

Elämä on ihanaa. Välillä leijutaan yläilmoissa ja kaikki tuntuu menevän juuri niin kuin olit unelmoinut. Ihan kuin saduissa. Mutta sitten on se toinen puoli. Elämä on julmaa. Se tuo välillä eteen jotain käsittämätöntä. Kaikkea ei voi todellakaan ymmärtää, ei vaikka kuinka haluaisi.

"Life is a dance between making it happen and letting it happen." 

"Stay positive even when it feels like your whole world is falling apart."

Olen aina pyrkinyt uskomaan siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Ihan kaikella. Nyt en enää tiedä, että onko se totta. Jotain kamalaa on tapahtunut (ei itselleni, mutta ystäväni perheelle), ettei näitä kaikkia tapahtumaketjuja voi enää ymmärtää. Kyse on jostain sellaisesta, jota en edes pitänyt mahdollisena. Kuinka epäreilua elämä oikeasti on.. Se pistää minut vihaiseksi. Äärettömän surulliseksi ja voimattomaksi. Voiko millään sanoilla enää olla merkitystä? Tuskin, mutta silti haluan osoittaa tukeni. On vain äärettömän vaikea löytää sanoja.

Kuvat: Pinterest

Mä toivon todella, että ihmiset oppisivat, minä oppisin, elämään hetkessä. Nauttimaan niistä pienistäkin asioista rakkaiden kanssa. Koskaan ei voi tietää milloin on liian myöhäistä. Nauttikaa, iloitkaa, halitkaa ja pitäkää kädestä. Osoita rakkautesi, ole kiitollinen läheisistäsi ja niistä hetkistä heidän kanssaan, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Elämä on tässä ja nyt. ❤️