HERKULLISET KANALEIVÄT

Moikka! Mitenkä teidän viikonloppunne on mennyt? :) Me oltiin yksi yö Mikkelissä, kun käytiin kummityttöni 2-vuotis syntymäpäivillä lauantaina. Ihanat juhlat ja vielä ihanampi synttärisankari. ♡ Jaan teille näistä myöhemmin muutaman kuvan, mutta mennäänpä tällä kertaa ruokavinkkaukseen.

Viime viikolla tein meille lounaaksi herkulliset kanaleivät, joista tuli ihan älyttömän hyviä! Olennaisinta tässä on nuo Pågenin Oivallus leivät ja kana. Muuten tätä voikin sitten soveltaa oman maun mukaan.. :) Nopeaa, helppoa ja maukasta!

 KANALEIVÄT

  • Pågen Oivallus leipiä
  • broilerin ohutleikkeet
  • mozzarellajuusto
  • tomaatti
  • punasipuli
  • salaattia
  • suolakurkkua
  • paprikaa
  • ranskankermaa

Näiden valmistaminenhan on ihan helppo nakki! Kypsennä ja mausta broilerin ohutleikkeet. Heitä sillä aikaan 180-200 asteiseen uuniin sopiva määrä leipiä, joiden päälle on laitettu mozzarellajuustosiivut. Ps. Jos haluat leivistä vielä rapeampia niin voit uunin sijaan laittaa ne leivänpaahtimeen..

Anna leipien olla uunissa sen aikaa, että mozzarella on sulanut kivasti.. Sitten vain täyttämään ja syömään :)

Mukavaa sunnuntaita! ♡