KAUNIS KESÄPÄIVÄ JA MUMMON 75-VUOTIS SYNTYMÄPÄIVÄT

Olimme pari viikkoa sitten juhlistamassa mummoni 75-vuotis syntymäpäiviä Mikkelipuistossa. Mietimme yhdessä meidän ja äitin siskon perheen kanssa, kuinka voisimme muistaa mummoa. Päädyimme siihen tulokseen, että yhteinen ruokailu ravintolassa olisi kiva tapa juhlistaa hänen syntymäpäiviään, koska yleensä mummo on se joka joutuu laittaa ruokaa.. 

Varattiin Mikkelipuistossa sijaitsevasta ravintola Greeneristä pöytä meidän 15-hengen porukalle. Vaikka aurinko paistoi, oli tuona päivänä todella kova myrskytuuli. Ruoka oli herkullista, mutta olimme vähän pettyneitä saamaamme palveluun.. Ei siis jäänyt kovin hyvä maku palvelun takia.. Ympäristönä tuo on kuitenkin todella kaunis ja rauhallinen, jos ei halua kaupungin hälinän keskelle. Itse Mikkelipuisto on tällaisten rentojen tapahtumien järjestämiseen tai vapaapäivän viettoon ihana paikka :)

Ruokailun jälkeen siirryttiin Mikkelipuiston puolelle, jonne äitini oli kutsunut muutaman tutun esiintyjän laulamaan. Siinä kuunneltiin heidän upeaa lauluaan ja tanssahdeltiin sen tahtiin menemään :) Pieni yllätyksemme taisi onnistua ja mummo näytti ilahtuvan suuresti. Harvoin sitä pääsee viettämään aikaa noinkin monen sukulaisen kanssa yhtäaikaa. Perhe on aina ollut itselleni maailman tärkein asia <3 

 Olisipa kesäisin useampiakin juhlia!