VIIKONLOPPUFIILIKSISSÄ

Heippa ja oikein mukavaa perjantaita! Meillä alkoi viikonloppu jo eilen, joten eilisilta tuntui ihan perjantailta. Syötiin mm. wingsejä ja katsottiin leffaa.. Tänään saikin sitten nukkua rauhassa "pitkään". Heräsin tosin silti herätyskelloon, sillä halusin käyttää Zazua kunnolla ulkona ennen päivän salia. Kohta lähdetään sitten bussiasemalle, sillä Mikkeli kutsuu taas. Ei me montaa viikonloppua olla viihdytty täällä Savonlinnassa :D

Tämä ilta olisi tarkoitus viettää meidän porukoilla, mutta aamusta lähdetään Niklaksen kanssa junalla Kuopioon! Tää reissu tuli vähän extemporena, kun Niklas osallistui pari viikkoa sitten Amarillon wingsien syöntikilpailuun (:D), ja pääsi finaaliin Kuopioon. Päästään samalla siis nauttimaan yhden yön verran hotellielämästä ja ehkä koko tripin kohokohta on hotellin aamupala. Ne on mun lemppareita. Jos siellä ruudun toisella puolella on kuopiolaisia, niin tulkaahan huomenna illasta Amarilloon.. ;)

Ainiin, mun on pakko mainita ihan huipusta löydöstä, jonka tein eilen Luhdan tehtaanmyymälästä täällä Savonlinnassa. Jos oikein ymmärsin, niin Luhta tyhjentää tällä hetkellä varastojaan ja myy niitä ympäri Suomea. Mutta mäpä löysin 15 eurolla Rukan keltaisen sadetakin. Ihan mieletön löytö, kun noidenhan hinnat ovat usein sen 50 euroa. Nyt ei tarvinnut kauaa miettiä, että ostanko, kun kokokin sattui olemaan oikea!

Mutta mä pakkaan kimpsut ja kampsut, ja sitten kohti Mikkeliä. Palataan ens viikolla :)