KESÄISTÄ ASUA

Moikkamoi! Toivottavasti teidän maanantai on lähtenyt mukavasti käyntiin. Omani olen viettänyt pitkälti töissä. Huomasin päivällä, että opiskelupaikkoja on alkanut tippumaan opintopolkuun, joten arvatkaa oliko kamala odottaa kotiinpääsyä. Ihan kamala tunne koko ajan ja tuntui, että aika meni niiiin hitaasti. Olin jo valmis itkemään, kun kirjauduin opintopolkuun, mutta eihän siellä mitään näkynyt. Niin mun tuuria! Avainlukulista on siis ahkerassa käytössä huomisen..

Asiasta kolmanteen, ihan uskomatonta, että on jo juhannusviikko! Meillä on torstaina molemmilla työpäivä, jonka jälkeen suunnataan meidän mökille perheeni kanssa pariksi yöksi. Lauantaina jatketaan juhannuksen viettoa vielä Niklaksen vanhempien luona. Ihana viettää juhannus yhdessä taas monen vuoden tauon jälkeen.. <3 Miten ja missä te vietätte juhannuksen? 

paita ESPRIT // farkkushortsit H&M // kengät NIKE // lompakko GUESS // aurinkolasit RAYBAN

Mä olen niin innoissani tämän viikon sääennusteista. Jos ne siis pitävät paikkaansa.. Hope so! Mikään ei ole parempaa kuin viettää juhannus lämpimässä, aurinkoisessa säässä. Auringonottoa laiturilla, kalastusta, saunomista & uimista, grillailua, vastomista ja perinteisiä mökkeilylajeja, kuten tikanheittoa. En pysy pöksyissäni!