KESÄKÖ OHI?

Yksi vapaa ja kolme 10-18 työpäivää. Viimeistä siis viedään kesätöiden osalta. Asuntomessuilla työskentely on ollut ihan mielettömän mukava kokemus ja olen koittanut nauttia jokaisesta päivästä täysillä. Toki pikku hiljaa messujen lähestyessä loppua meinaa hymy olla toisinaan kiven takana piilossa (hehe, oon maailman huonoin sanonnoissa :D). Vaikka työ on periaatteessa erittäin iisiä, vetää lähes koko päivän paikoillaan seisominen, hymyily ja asiakaspalvelu ainakin tämän tytön varsin voimattomaksi. Pitkien työpäivien jälkeen en ole jaksanut tehdä juuri muuta kuin olla kotona ja koittanut kerätä energiaa seuraavaan työpäivään. Kuntosalilla käyntikin on jäänyt tosi vähäiseksi, mutta se sallittakoon. En ole edes tuntenut huonoa omatuntoa!

Tavallaan on haikeaa, kun tajuaa syksyn lähestyvän, mutta toisaalta olen ihan positiivisin mielin. Toinen opiskeluvuosi starttaa noin kolmen viikon kuluttua, joka tarkoittaa myös viimeistä vuotta Savonlinnassa. Alkaahan sitä omalta osaltaan jo asennoitua muuttoon toiselle paikkakunnalle - tosin vähän sekavin fiiliksin.. Onneksi ei tarvitse muuttaa yksin täysin vieraaseen kaupunkiin. :) Minkälainen kaupunki Joensuu siis on?

Nyt mä aion kuitenkin viettää viimeisen vapaan käyden töissä (siis ihan asiakkaana :D), syödä jäätelöä ja ottaa kaiken irti hyvästä säästä. Ihan vielä ei ole aika sanoa heippoja kesälle 2017. ♡