KESÄKUU -16

OKEI. Mikä toi sää on? Jo toista päivää sataa ja lämpöasteet tippu sellaset reilu kymmenen astetta. Jep jep :D No ehkä se tästä. Viimestään sillon, kun mun kesätyöt loppuu. Heinäkuusta on tulossa varsin erilainen. Asunnon etsintää, erilaisten juttujen irtisanomista, tukien hakua, pakkailua ja toivottavasti myös muutto sitten elokuussa. Elokuun alussa häämöttää myös Kroatian reissu. Sieltä tullaan elokuun puolessa välissä, jolloin on enää pari viikkoa aikaa koulun alkuun. Hullua! Pitää sitä myös koittaa mökkeillä, marjastaa, nähdä kavereita ja perhettä sekä rentoutua. Tehdä niitä perinteisiä kesän juttuja, joista olikin puhetta Kesän bucket list -postauksessa.. :)

Nyt kurkkaus kesäkuussa otettuihin puhelinräpsyihin:

❤ Mieleen jäi extrapitkät lenkit. Kavereiden, perheen, Niklaksen tai itseni kanssa. Iltalenkit auringonpaisteessa = parasta! 

❤ Kesäkuussa tuli myös herkuteltua. Ravintoloissa tuli käytyä todella vähän, mutta torikahvilassa sitäkin useammin. Mä rrrrakastan istuskella torilla, ostaa kuppi kahvia ja seurailla ihmisten menoa. 

❤ Tuli myös paljon leivottua, tehtyä raikkaita salaatteja ja syötyä TODELLA paljon vesimelonia. Mansikoita unohtamatta! 

❤ Kesäkuussa nautittiin yllättävän paljon aurinkoisista & lämpimistä kesäpäivistä. Pariin otteeseen taivas yllätti upeilla väreillään nukkumaan käydessä.. 

❤ Mieleen jäi myös mökkeilyreissut sekä ahkera kuntosalilla käyminen. Juhannuksen jälkeen on ollut pieniä 'käynnistymisvaikeuksia' sen suhteen, mutta päätin ottaa heinäkuun rennosti ja urheilla täysin fiiliksen mukaan. Jos saan raahauduttua sinne edes pari kertaa viikossa, niin hyvä on! :D