KESÄN 2 SUOSIKKIA

Tänä kesänä olen löytänyt muutaman uuden suosikkituotteen. Ihan ykköseksi on noussut Lumenen CC-voide, joka taitaakin olla lähes kaikille tuttu tuote. Niin paljon sitä on hehkutettu kaikkialla - eikä mikään ihme!

Kyseinen meikkivoide on melko lirua, joten peittävyys on kohtalaista. Voide tasoittaa ihon sävyä, ja peittää esim. punaiset nenänpielet erinomaisesti. Näppylöiden peittämiseen tarvitaan kuitenkin lisäksi peitevoidetta. Siksi tämä on mielestäni loistava tuote etenkin kesäisin! Hintaa tältä löytyy paikasta riippuen noin 13-17€ (tällä hetkellä Sokoksissa 13,90€).

 

Sävyjä löytyy kolmea eri - light, medium & deep. Talvisin 'light' olisi varmasti minulle sopivin, mutta koska ostin tämän nimenomaan kesäkäyttöön valitsin 'mediumin'. Se sopii päivettyneelle iholle oikein hyvin :-)

Innostuin myös ostamaan ensimmäisen suolasuihkeen. Olen aina inhonnut lättähiuksia, joten muutaman blogiarvostelun luettuani päätin itsekin testata tätä 'ihmeainetta'. Myyjän suosittelemana ostin Osis+ suolasuihkeen, joka oli sillä hetkellä myöskin tarjouksessa 12,90€ (ovh. jotain 16€ luokkaa).

Suolasuihke lupaa hiuksista tuuheammat ja karheammat, jolloin ne on helpompi pitää kuohkeana. Suolasuihke tuo siis eräänlaista karheutta hiuksiin, joka estää hiusta lässähtämästä. Ja jos se lässähtää, riittää että sormin haroo ja pöyhentää hiuksia.. Tuotetta voidaan käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Olen tähän tyytyväinen, mutta tuoksusta ehkä tulee pieni miinus. Omaan makuun hiukan miesmäinen, vaikka Niklaksen mielestä tuoksu taas on hyvä. Miehet..

Oletteko te testanneet kumpaakaan näistä tuotteista? :)