KESÄN 3 TÄRKEINTÄ MEIKKIÄ

Hyvää huomenta ja oikein mahtavaa maanantaita! Muutama hassu päivä enää toukokuuta jäljellä ja sitten vaihtuu taas kalenterissa sivu. Ajankulu on välillä ihan järjetöntä. En pysy perässä :D Mä niin toivon, että tämä kylmä jakso loppuisi pian. Haluaisin taas käyttää kesävaatteita ja tuntea sen ihanan lämmön!

Kesä on itselleni sellaista aikaa, jolloin meikittömiä päiviä kertyy normaalia enemmän. Silloinkin, jos meikkaan, saatan sutaista naamaani vain yhtä tai kahta eri tuotetta. Tänään ajattelin esitellä teille kolme eri meikkituotetta, joilla teen usein meikkini näin kesäisin: 

Kevyt meikkivoide. Kesäisin iho on yleensä hyvässä kunnossa ja hyvässä lykyssä päivettynyt, joten mitä sitä turhaa peittelemään. Lumenen CC-voide on yksi suosikeistani, joka on löytynyt jo useamman kesän putkeen meikkipussistani. 

Vedenkestävä ripsiväri. Yleensä käytän normaalia ripsiväriä, mutta toisinaan (etenkin kesäisin ja juhlissa) tykkään enemmän vedenkestävistä versioista. Ehdottomat lempparit ovat kuvissa näkyvä Maybellinen Lash Sensational sekä Lumenen Blueberry Curl ripsiväri, jota ei taida enää olla saatavilla. Tosi harmi, sillä se oli kokeilemistani vedenkestävistä versioista paras!

Aurinkopuuteri, joka korostaa kasvojen hehkua ja muotoa. Uutena tuttavuutena NYXin aurinkopuuteri, joka yllätti minut todella positiivisesti. Tässä on hyvä pigmentti sekä sävy on sopivan kylmä omaan silmään.

Mitkä ovat teidän must -meikit kesäisin? :)