KESÄN ENSIMMÄINEN ASU

Alan pikkuhiljaa heräilemään. Raottelen silmiäni auki ja katselen ympärilleni. Niklas ja Zazu nukkuvat tyytyväisinä vieressäni. On niin hiljaista. Avaan vähän parvella olevaa toista ikkunaa, jotta saadaan raitista ilmaa sisälle. Tänään ei aurinko paista, vaan sataa vettä, mutten anna sen häiritä. Ulos kurkistaessani näen kauniin Saimaan veden liplattavan sekä vesipisaroiden putoilevan. Olemme ensimmäistä kertaa mökillä tänä kesänä. Ihan kahdestaan tai periaatteessa kolmestaan, haha.. Annan Niklakselle pusun ja rapsuttelen samalla niin kovin unisen näköistä Zazua. Ihanaa, kun ei ole kiire mihinkään. Etenkään nyt, kun ulkona sataa. Mitähän sitä tänään tekisi? Että huomenta vaan täältä luonnon keskeltä :) 

Ajattelin tässä välin perjantaita tulla jakamaan tänne kesän ensimmäisiä asukuvia. Kesäisin pukeutuminen on parasta! Tämä ihana vuodenaika on vaan niin pirun lyhyt, että välillä tulee tuskailtua, kun kaikkia kesävaatteita ei välttämättä kerkeä edes käyttää. Phöh! Nyt oli ikuistettava kuvissa näkyvä asu, sillä tykkäsin siitä hirveästi. Mitä mieltä te olette? :)

Balleriinat ovat olleet vuodesta toiseen tärkeimmät kesäkenkäni. Toissakeväänä jouduin heittämään vanhat roskiin, ja siitä lähtien olen koittanut metsästää täydellisiä yksilöitä. Aika vaikea projekti sanon minä. :D Joko balleriinat lönksyivät, puristivat varpaista tai olivat muuten vain epämukavat kantapäistä. Sen pistin merkille, että omaan jalkaani istuivat usein parhaiten joko Vagabondin, Gaborin tai Tamariksen kengät.

Alkukesästä Sokoksella oli alennuksessa kaikki kengät -30%, joten pyysin äitiäni nappaamaan mulle jotkut kivannäköiset balleriinat. Kriteereinä oli, että ne olisivat mustat, aitoa nahkaa, pyöreäkärkiset sekä mahdollisimman yksinkertaiset. Seuraavan kerran kotiin tullessa mua odotti kuvissa näkyvät Vagabondin balleriinat, jotka olivatkin hyvät jalassa. Muutamat rakkulat on jo saatu, mutta mulla on vahva usko siihen, että kenkien muotoutuessa jalkaan, näistä tulee mun kesän luottokengät! :D

Toppi // Gina Tricot, Shortsit // Cubus, Balleriinat // Vagabond 

Mahtavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua! :)