KESÄN KUUMIN VIIKONLOPPU

Mennyt viikonloppu oli aika ihana. Joensuussa järjestettiin ties kuinka monennetta kertaa Ilosaarirock, jonka takia ihmisiä kuhisi kaupungilla varmaan tuplasti enemmän kuin normaalisti. Lämpötila kohosi koko viikonloppuna reilusti yli 20 asteen, joten tuntui ihan siltä kuin olisi ollut ulkomailla. Perjantaina iltapäivästä lähdettiin kaupungille kiertelemään ja ihmettelemään. Oli jotenkin leppoisa fiilis, kun ympärillä olevat ihmiset olivat niin iloisia ja puheen sorinaa kuului kaikkialta. 

En ole ikinä ollut mikään festari-ihminen. Nykypäivänä niiden hinnat on aivan kamalan korkeat, joten käytän ennemmin ne rahat matkustamiseen. Haluttiin kuitenkin käydä tutustumassa Ilosaarirock alueeseen, joten oltiin sekä perjantai että lauantai-iltana alueen ulkopuolella kuuntelemassa "rokkia" ja nauttimassa Suomen kesästä ja sen lämpimistä illoista. Ostettiin vähän juotavaa ja tietty syötävää, levitettiin viltti allemme ja seurattiin humalaisia ihmisiä. Hyvin viihdyttävää :D Ennen puoltayötä oltiin kuitenkin jo kotona vetämässä sikeitä.

Paras rokkikamu <3

Perjantaina heittäydyttiin villeiksi ja mentiin naku-uinnille matkalla rokkialueelle. Vesi oli lämmennyt viikossa useamman asteen, joten siellä tarkeni lillua eikä olisi mieli tehnyt tulla ollenkaan pois. Naku-uinnit on best!

Musiikkia kuunnellessa ja sitä fiilistellessä (etenkin Juha Tapio ja Cheek sai jopa mun tanssijalan vipattamaan!) alkoi vähän harmittamaan, ettei tullut ostettua edes yhden päivän lippua. Ehkä ensi vuonna voisi kuitenkin osallistua joillekin festareille..? Toisaalta elokuussa tulee mentyä Puumalan Siltakemmakoihin, joten nehän on periaatteessa festarit?!

Onko festarit teidän juttunne vai pysyttekö kaukana niistä? :)