KESÄN TOP 4 ALELÖYDÖT

Kesällä olen pyrkinyt välttämään kauppojen kiertelyä huvikseen ihan jo siitäkin syystä, ettei tulisi ostettua mitään ylimääräistä. Muutaman kerran on kuitenkin tullut pyörähdettyä kaupungilla, joten vaatekaappini on saanut ihan pikkiriikkisen täydennystä. Jokaikinen ostos on kuitenkin ollut ale löytö, joka tuntuu ihan oudolta ajatukselta, koska usein aleista ei nimenomaan löydy mitään kivaa tai sopivan kokoista. Tänään mä ajattelin esitellä teille neljä lemppariostosta kesän ajalta: 

 NIKE TREENIHOUSUT// 32 EUROA

Kesän loppuminen tietää myös kuntosalille paluuta. Mulla on ollut vuodesta toiseen yhdet Niken treenitrikoot, jotka olen kuluttanut niin loppuun kuin mahdollista. Haaravälikköä koristaa iso reikä, jonka rakas äitini on parsinut kerta toisensa jälkeen umpeen. Vielä kerran ne on ainakin parsittava, mutta ennen kuin saan vietyä ne äidilleni, päätin hyödyntää yli 50% alennuksen löydettyäni nämä treenitrikoot Intersportista. Vyötäröltään nämä ovat ihanan korkeat, materiaaliltaan pehmeät (en tykkää liukkaista materiaaleista) ja muutenkin napakat jalassa. Peukku ylös!

LINDEX T-PAITA // 4 EUROA 

Lindex on vaateliike, josta tulee tehtyä harvoin mitään löytöjä, mutta tällä viikolla tärppäsi. Löysin alerekistä todella pehmoisen ja ihanan värisen t-paidan vain muutamalla eurolla! Tämä pääsee takuuvarmasti lähes päivittäiseen käyttöön.

 CARLSON MEKKO // 25 EUROA

Montako kertaa olet mennyt vaateostoksille Carlsonille? Minullekin taisi olla ensimmäinen kerta, jos urheilu- ja ulkoiluvaatteita ei lasketa. En olisi uskonut, että sieltäkin voi tehdä vaikka minkälaisia löytöjä. Tämä mekko oli muistaakseni noin 40% alessa ja ihastuin siihen välittömästi. Napit, helma, rusetti.. <3

ANDIAMO KENGÄT // 30 EUROA

Kiinnitin näihin kenkiin hetkessä huomioni, koska muistan omistaneeni samantapaiset, mutta nahkaisena joskus teininä. Ne olivat monta vuotta lempparikesäkengät, koska niillä oli niin hyvä kävellä. Mun jalkoihin on aika haastava löytää hyvin istuvia kenkiä. Ensinnäkin mulla on iso jalka (koko 40) ja toisekseen lestiltään melko leveä. Kenkien tulisi olla myös kauniin ulkonäön lisäksi siis mukavat jalassa. Sujautettuani nämä kengät jalkaan, hypin melkein ilosta, koska ne istuivat täydellisesti eikä hintakaan ollut paha. Onpahan ensi kesälle jo kengätkin hommattuna :D

Minkälaisia löytöjä te olette tehneet kesän alennusmyynneistä?