KESKIVIIKKOILLAN AJATUKSIA

Heippatirallaa ja sitä rataa :) Enää huominen päivä töitä ja sitten olisi viikon mittainen hiihtoloma - ei hassumpaa! Sain tänään lähetettyä viimeisen esseen, joten nyt voin virallisesti sanoa suorittaneeni terveystiedon perusopinnot. 25op suoritettu alle puoleen vuoteen ja vielä hyvin arvosanoin, jee! Nyt on kuukausi aikaa huilata ennen seuraavaa isompaa urakkaa nimeltä pääsykokeet.

Olen pyöritellyt silloin tällöin ajatuksia muista aloista ja alkanut vähitellen lämmetä parille muullekin alalle. AMK opiskelu ei huvittaisi ollenkaan, sillä inhoan istua pitkiä päiviä koululla. Siinä mielessä yliopistossa opiskelu olisi juuri mulle tehty, koska rakastan tätä vapauden tunnetta, kun saa suorittaa tehtäviä ns. omaan tahtiin. Vaikka edelleen luokanopettajan hommat kiinnostavat kaikista eniten, haluaisin myös lukea terveystiedon opettajaksi, jonka rinnalle tulisi lukea toinenkin aine. Hassua kuvitella, että olen tehnyt opettajan sijaisuuksia parin vuoden ajan aikamoisen määrän enkä siltikään ole päässyt kouluun, koska en muka sovellu alalle..? Joka päivä opin töissä uusia asioita toisilta opettajilta ja lapsilta, joten en usko että ihan pihalla olen alan vaativuudesta ym. Intohimo työtä kohtaan on säilynyt, joten tiedän edelleen että tämä on se mun juttu. Mikseivät muut eli haastattelijat ymmärrä ja näe sitä? 

Mutta niihin muihin aloihin. Olen kiinnostunut myös jollakin tasolla mm. toimintaterapeutin työstä, mutta siitä pitäisi ottaa vielä lisää selvää. Luultavasti haen siis tälle alalle yhtenä varavaihtoehtona ja monimuoto-opetuksen muodossa. Onneksi tässä on vielä hetki aikaa pyöritellä ajatuksia ja tutustua kaikkiin mahdollisiin aloihin, mitkä voisivat vähänkään kiinnostaa..

Kaikista pelottavin ajatus tässä on se, että jäisin jälleen kerran ilman opiskelupaikkaa. Nyt on pakko laittaa tarpeeksi varavaihtoehtoja, jotta jostakin aukeaisi paikka. Pakko antaa risuja tästä uudesta hakujärjestelmästä, jossa voi tulla valituksi ainoastaan yhteen paikkaan. Kaikkea muuta kuin hyvä asia omasta mielestä!

Mutta tällaisia ajatuksia näin keskiviikkoillan kunniaksi :D Painiiko moni muu lukija tulevan yhteishaun kanssa? Nyt luen lemppariblogit läpi ja siirryn televison ääreen katsomaan illan sarjoja. Tänään tulee kamala määrä hyviä ohjelmia (Akin & Ritan rakkausdieetit, Amerikan unelmavävy sekä Limitless!), joten pakko laittaa osa nauhalle. Terkkuja täältä sohvan pohjalta <3