KESÄN JUHLAPUKEUTUMINEN

Kevät ja kesä ovat tunnetusti juhlien aikaa. On valmistujaisia, syntymäpäiviä, ristiäisiä, häitä tai ihan vain baari-iltoja. Rakastan panostaa juhlapukeutumiseen, joten keräsin teille yhteistyössä Kauppakeskus Stellan kanssa vinkkejä kesän juhliin. Jatkahan lukemista, jos kiinnostaa juhlapukeutuminen, kosmetiikka ja asusteet. :)

1. ja 2. Sokos // 3. ja 4. Kekäle
5. Carlings // 6. Vero Moda // 7. Kekäle // 8. H&M

Aloitetaan tärkeimmästä eli juhlapukeutumisesta. Suosin itse juhlissa pääosin mekkoja (toki myös siisti hame tai suorat housut ovat oiva valinta, jos ei pidä mekoista). Etenkin kesäisin kaikki pastellisävyiset, valkoiset, pitsiset ja a-linjaiset mekot ihastuttavat kovasti. Toisaalta myös musta on vuodenajasta riippumatta upea ja sopii kaikille. Tärkeintä on kuitenkin, että mekko istuu päälle ja tunnet olosi siinä kauniiksi. :)

9. Carlings // 10. Sokos // 11. ja 12. Kekäle

Myös miesten juhlapukeutumiseen löytyy kaupoista paljon värejä ja kuoseja - herkulliset kravatit ja kauluspaidat piristävät kokonaisuutta. Tänä kesänä tummansininen puku näyttää miehillä erityisen hyvältä!

13-15. Sokos // 16. H&M

Juhlakengät ovat tärkeä osa kokonaisuutta, joten niistä ei kannata pihistää. Voi olla, että joudut kävelemään koko päivän, joten ulkonäön lisäksi mukavuus on olennaista. Kenkiä ostaessa on syytä pitää mielessä juhla-asu, sillä sen ollessa näyttävä, on hyvä valita yksinkertaiset kengät.

Glitter
Timanttiset

Timanttisilla pääsin tutustumaan muutamaan uuteen Kalevan kaulakoruun sekä sormuskokoelmaan ja Pandoran rannekoruihin. Jos budjetti on tiukka, myös Glitteristä löytyy runsas valikoima koruja. Muistakaa, että yksinkertaisuus on kaunista.

24. Sokos // 25. Glitter

Erittäin tärkeä asuste on myös pikkulaukku, jonne olisi tärkeää saada mahtumaan muutama tarvittava tuote (kuten peili, hajuvesi, kampa, muutama meikki, puhelin..).

Pukeutuminen ja asusteet eivät kuitenkaan vielä riitä, vaan myös juhlameikkiin ja hiuksiin on syytä panostaa. Näiden tekoa kannattaa harjoitella jo ennen itse juhlapäivää, ja totta kai tehdä omaan tyyliin sopiva meikki ja kampaus. Vinkki: Youtubesta löytyy tuhansia erilaisia tutoriaaleja. Toisaalta on myös luksusta istahtaa kampaajan tuoliin, jos oma sorminäppäryys ei riitä. ;)

26. ja 27. Hairlekiini // 28. ja 29. Glitter

Juhlakampauksessa voit yhdistää rennot kiharat ja pienet letit, suoristaa hiukset tai tehdä kauniin niskanutturan. Erilaisilla hiuskoristeilla (kukkapannat, pinnit, hiuskorut..) saat helposti näyttävyyttä ja viimeistellyn lopputuloksen. Jo hyvä hiuslakka ja kiiltosuihke riittävät.

Lancomen luomiväripaletteja & lempparimeikkivoide.

Meikkiä tehdessä suosittelen panostamaan meikkipohjaan, joka on kaiken a ja o. Siisti silmämeikki ja kirkas huulipuna ovat täydellinen combo!

Loppuun keräsin juhlakokonaisuuden, jonka voisin pukea esimerkiksi kaverin juhliin. 

Onko teillä tiedossa useita juhlia tänä kesänä? :)