KIERTELYÄ HANIAN KAUPUNGISSA

Muutamana päivänä lähdettiin kiertelemään Hanian keskustaa, sillä bussit kulkivat sinne sen verran kätevästi ja edulisesti. Tämä matkahan oli siinä mielessä erilainen, kun Niklaksen veli lähti meidän mukaan ns. pidennetylle viikonloppureissulle ja puolestaan paras kaverini oli kaverinsa kanssa myös Kreetalla tismalleen samaan aikaan. :D Toisena päivänä olin siis shoppailemassa tyttöjen kanssa ja toisena päivänä puolestaan poikien kanssa. Eihän me tosin poikien kanssa kauppoja pahemmin kierrelty, vaan lähinnä käveltiin vaan ristiinrastiin ja pysähdyttiin välillä juomaan ja syömään. Loman aikana tuli ainakin pidettyä huoli siitä, ettei nälkä päässyt yllättämään, kröhöm..

Hanian kaupunki oli juuri sopivan kokoinen omaan makuun, sillä kierreltävää ja katseltavaa riitti mukavasti muutamaksi päiväksi. En kuitenkaan välttämättä haluaisi majoittua ihan noin keskustassa, kaiken tuon ihmisvilinän keskellä. Parhaita lomakohteita ovatkin sellaiset suht rauhalliset paikat, jotka ovat kuitenkin lyhyen matkan päässä suuremmasta kylästä tai kaupungista. :)

Lämpötila kohosi tuolloinkin reilusti yli +30 asteen, mutta onneksi ihana merituuli puhalsi ja teki olosta vähän mukavamman. Tosin nyt on jo ikävä tuota lämpöä!

Pienet, kapeat ja mutkittelevat kujat = ♡ 

Suosittelen kyllä tekemään ainakin päiväreissun Haniaan. Jalkaan vaan hyvät kengät ja eikun kiertelemään tätä suloista, sokkeloista kaupunkia :)