KIRJAVINKKAUS JA VÄHÄN MUUTAKIN

Eilen oli viimeinen valmennuspäivä soveltuvuuskoetta ajatellen. Olo on jotenkin huojentunut, sillä vaikka kurssi kestikin neljä päivää niin viikko oli henkisesti yllättävän raskas. Olin periaatteessa reissun päällä 12-22. Iltaisin olin ihan poikki. Luulen, että stressaava kevät on omalta osaltaan aiheuttanut väsymystä, joka toki on ihan luonnollista. En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon haluaisin saada opiskelupaikan. Stressiä siis piisaa kesäkuun loppuun saakka, kunnes tulokset tulevat. HUH! 

Tämän viikon torstaina soveltuvuuskokeet starttaavat varhaiskasvatuksen osalta. Ensi viikolla on puolestaan kotitalous- ja luokanopettajan kokeet. Sitten on vain odotettava. Kurssilla on tullut opeteltua ja harjoiteltua kaikkea mahdollista ja koen, että niistä on ollut paljon hyötyä. Viime vuoden perusteella en kuitenkaan enää uskalla sanoa/odottaa liikoja. Ikinä ei tiedä.

Mutta pääsykokeista toiseen aiheeseen. Usein kesää kohden innostun ajatuksesta lukea kirjoja aurinkoa ottaessa. Viikko sitten maanantaina marssin kirjastoon yksi kirja mielessä, jota ei ikinä löytynyt (kirjoja on yllättävän vaikea etsiä haha). Nopean nettiselailun perusteella löysin Candace Bushnellin Ensimmäinen kesä New Yorkissa kirjan. Ensimmäinen ajatus oli - kamalan paksu. Loppuen lopuksi suorastaan ahmin kirjan kolmessa päivässä. Juuri tuollaista luettavaa olin kaipaillutkin. Huumoria, rakkautta & siinä epäonnistumista, ystävyyssuhteita, juhlimista... Eli jos tykkäät Sinkkuelämää -sarjasta, suosittelen! :)

Nyt suuntaan suihkun kautta kaupungille pörräämään äipän kanssa. Huippua tiistaita! <3