KIRJAVINKKI: DIMILY

Mä olin pienenä tosi kova lukemaan kirjoja. Lemppareita oli ehdottomasti Viisikot ja erilaiset heppakirjat. Kasvettuani kirjojen luku sai jäädä, kun muut kuviot (pojat) astui esiin.. :D Vasta viimeisten parin vuoden aikana olen taas innostunut lukemaan silloin tällöin. Välillä on vaan todella vaikea löytää joku hyvä kirjailija/kirja.

Pari viikkoa sitten koitin netin kautta löytää uutta luettavaa. Tykkään sellaisesta kevyestä tyttöhömpästä, mutta myös jännärit kelpaa. Sitten löysin tämän kirjasarjan nimeltä DIMILY. Estelle Maskame on kirjoittanut kolmiosaisen kirjasarjan. Rakastan, Tarvitsen ja Kaipaan -nimiset. Olen nyt jo lukenut näistä kaksi ensimmäistä ja jouluksi ajattelin hakea viimeisen osan. Yhden kirjan lukemiseen meni kolme päivää ja olisin voinut lukea ne nopeamminkin. Niin koukuttavia! :)

Ensimmäistä kirjaa Rakastan kuvataan näin: "Kun 16-vuotias Eden Munro päättää viettää kesän isänsä ja tämän uuden vaimon luona Santa Monican rantakaupungissa Kaliforniassa, hän ei arvaa, mihin tuli oikein lähteneeksi. Edenillä on nyt arjessaan kolme uutta velipuolta, joista vanhin on Tyler Bruce, paha poika, jolla on lyhyt pinna ja iso ego.

Eden tulee vedetyksi mukaan Tylerin ystäväpiiriin ja kalifornialaiseen teinielämään. Yrittäessään oppia ymmärtämään Tyleriä hän huomaa olevansa peruuttamattomasti ihastumassa siihen ainoaan väärään – velipuoleensa. Lisätään soppaan Tylerin ripustautuva tyttöystävä ja Edeniin silmänsä iskenyt poika, ja luvassa on salaisuuksia, valheita ja kosolti draamaa. Mutta kuinka Eden saa pidettyä tunteensa kurissa? Ja saako hän ikinä selville totuutta Tylerista?"

Kirja on tarkoitettu siis nuorille, ehkä jopa nuoremmille kuin minä, mutta väliäkö sillä. Helppolukuinen, koukuttava ja kaikin puolin ihana kirja! Rakastan tällaisia romantiikkaa tihkuvia kirjoja.. ;)

Jos kaipailette esimerkiksi jouluksi lukemista niin tässä hyvä vaihtoehto! :)