KLASSINEN KESÄASU JA OMISTA EPÄVARMUUKSISTA PUHUMISTA

Heippahei! Näitä kuvia katsoessa nousee pakostikkin hymy huulille, koska tuo päivä oli todella lämmin. Näimme pitkästä aikaa ystäväni kanssa valokuvaamisen merkeissä ja saimme aikaan upeita kuvia - vaikka itse sanonkin ;) Erityisesti kesällä kuvaaminen on yksi lempparipuuhistani, koska tuolloin luonto on niin kaunis, että harvoin kuvat epäonnistuvat täysin haha!

Kuvissa oleva asu on ehdottomasti mua. Simppeli, melko väritön (heh) ja mukava. Sanoisin, että jokainen vaatekappale on klassikko, joiden ympärille voi rakentaa monta erilaista asua.

Paita // Cubus, Shortsit // Zara, Kengät // Vagabond

Jossain vaiheessa käytin melkein joka päivä hameita, mutta tänä kesänä olen suosinut shortseja melkein aina lämpötilan salliessa. Nuorempana olin niin epävarma paksuista reisistäni ja pienestä määrästä selluliittia, etten käyttänyt juurikaan shortseja. Nykyään olen päässyt tästä epävarmuudestani eroon ja käytän juuri niitä vaatteita mitä haluan ja missä tunnen oloni hyväksi. Erityisesti kesällä pukeutuminen on helppoa, kunhan ei tee siitä liian vaikeaa. Mitä sitten vaikka polvet ovat ruhjeilla lapsena apinoidessa? Eikö sekin vain kerro siitä, että olen elänyt lapsuuteni niin kuin kuuluu? Siis leikkien ja sopivassa määrin rellestäen :D Alkaa ihan naurattaa, kun tulee pieniä flashbackeja kaikista niistä kaatumisistani. Milloin juostessa, milloin rönysin skeittilaudalla ja milloin kaaduin pyörällä.. Useampi arpi jaloissa ja käsissä muistuttaa minua aina lapsuudestani. Ja se on itse asiassa ihan hauska asia.

Näiden ajatusten ja asukuvien myötä toivotan teille kaikille kivaa perjantaita <3 Pukeudutaan just niin kuin halutaan eikä välitetä pienistä virheistämme. Kaikilla meillä on omansa :)