KODIN OSTOSLISTALLA

 

 

Meillä on ollut käynnissä viimeiset pari vuotta kodin uudistamisprojekti. Olen aiemmin maininnut siitä, että haluamme panostaa laatuun & yksinkertaisesti sellaiset tuotteet maksavat vähän enemmän. Välillä on kuitenkin punnittava, että haluammeko esimerkiksi uuden sängyn vai lähteä matkalle. Usein matka onkin vienyt voiton :D Toisaalta parasta on se, että koko ajan on jotain mitä uusia tai mitä varten säästää! Aina on myös pohdittava tarkkaan, että jaksanko katsella kyseistä huonekalua vähintään seuraavat 10 vuotta. Kyseessä on siis pitkäaikaishankintoja. Keräsin ylläolevaan kollaasiin huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka ovat tällä hetkellä etsinnän alla. Kaikkia ei varmastikaan saada hankittua vielä tänä vuonna, mutta pikkuhiljaa..

Valkoinen kori - Ellos. Tälläisia on näkynyt viime aikoina blogeissa, lehdissä, kaupoissa - oikeastaan kaikkialla. Itsekin olen ihastunut näihin kovasti, ja etsinnän alla olisi joku kiva valkoinen yksilö. Vielä mietin, että sijoittaisinko siihen Zazun leluja vai kenties vilttejä ym. Ehkä ensin on kuitenkin löydettävä tuollainen..

Nojatuoli - Ellos. Inhoan yli kaiken meidän nojatuolia, josta N ei haluaisi luopua. :D Periaatteessa se on siinä tyhjänpanttina, mutta toisaalta peittää ison kasan johtoja ja toimii tarpeentullen istuinpaikkana. Mikään kovin massiivinen nojatuoli ei sopisi tuohon, joten tämä nyt ei ole ykkösenä listalla..

Valkoinen torkkupeitto - Ellos. Tällä hetkellä olohuoneestamme löytyy kaksi kappaletta harmaita superpehmeitä torkkupeittoja, mutta.. Ne eivät ole valkoisia. Luonnonvalkoiset/valkoiset ovat siis etsinnän alla.

Sänky & sängynpääty - Isku. Sänky on löytynyt ostoslistamme kärjestä jo pitkään. Kun me muutettiin tähän asuntoon 6 (?) vuotta sitten, nukuimme yli vuoden lattialla patjoilla :D Sitten saimme kummitätini entisen jenkkisängyn, jolla on nyt ikää sellaiset 30 vuotta. Edelleen se on hyvä nukkua, mutta epäilen että jouset ja sijauspatja ovat aika kärsineet. Sänky on kuitenkin sellainen asia, johon tulee panostaa, joten siitä ei kyllä tingitä. Katsotaan katsotaan hahha! Olen myös pitkään himoinnut harmaata tai beigeä sängynpäätyä. Nekään eivät valitettavasti ole ilmaisia, joten katsellaan jos tulisi hyviä tarjouksia, terveisin tarjoushaukka.

Lattiavalaisin - Ellos. Tämä lattiavalaisin olisi unelma, jos se vain mahtuisi jonnekin hehhe.. Jos nojatuoli lähtisi kokonaan, niin siinä tapauksessa ostaisin tälläisen sen tilalle.

Ruokapöydän tuoli - Isku. Tässä toinen asia, mikä on ollut ostoslistalla jo vuosia. Uudet keittiötuolit tai kokonaan uusi ruokailuryhmä. Meidän keittiömme on sen verran ahdas, ettei sinne mahdu kuin pieni ruokailuryhmä. Toisaalta olen pohtinut sitä, että heittäisimme työpöydän (ja nojatuolin) menemään, ja tilalle tulisi 4-hengen ruokailuryhmä. Valkoinen pöytä ja kuvanmukaiset tuolit ah!

Käytävämatto - Isku. Vieläkään en ole löytänyt eteiseemme oikeanlaista ja -väristä mattoa. Kuinka vaikeaa on löytää harmaa, 80x250cm ja kohtuullisen hintainen matto?! Kävisin heti ostamassa kuvan maton, mutta monen sadan euron hinta ei oikein houkuta.. :D