KOLME PÄIVÄÄ TAMPEREELLA

Olimme reilu viikko sitten äitini kanssa torstaista lauantaihin Tampereella. Meidän minireissumme oli oikein onnistunut ja mukava. Tosin perjantaina Niklas soitti ikävän puhelun Joensuusta ja kertoi ajaneensa pienen kolarin. Onneksi kenellekään ei sattunut mitään, mutta kyllä se silti säikäytti. Tuli siinä muutama kyynel tirautettua ihan vaan säikähdyksen takia. Meidän auto otti kyllä osumaa, mutta onneksi se saatiin vielä korjattua kuntoon.

Mutta nyt itse reissuun puhelimeen tallentuneiden kuvien kanssa:

Ensimmäisen yön yövyimme Sokos Hotel Ilveksessä. Saimme huoneen korkealta, joten sieltä oli aika upeat näkymät. Huoneet ja itse hotelli oli kyllä siisti ja viihtyisä. Erityisen mukavaksi teki valtava parisänky, jossa oli kyllä tilaa nukkua :D 

Torstaina saavuttiin Tampereelle jo puolen päivän maissa. Käytiin ensin viemässä tavarat hotellille ja sitten lähdettiin hetkeksi kiertelemään kauppoja. En ymmärrä miten on mahdollista, mutta eksyttiin varmaan 10 kertaa parin päivän aikana. Mulla oli ennen sairaan hyvä suuntavaisto, josta pystyin kehuskella (:D) mutta en ymmärrä mitä on tapahtunut. Tää mun taito on kadonnut haha! 

Iltapäivästä mentiin moikkaamaan mun serkkua, joka on myöskin muuttanut Tampereelle vähän aikaa sitten. Siitä mentiin vielä syömään lounasta kahvila Naapuriin, joka osoittautui ihan hyväksi valinnaksi.

Hetki hengähdettiin hotellilla ja käytiin testaamassa Ilveksen pieni kuntosali ennen kuin laittauduimme iltaa varten. Päädyttiin Napoliin syömään tuttua ja turvallista eli pizzaa totta kai. Mahat täysinä kipitettiin hotellille vaihtamaan saunavermeet päälle ja mentiin hetkeksi uimaan ja saunomaan. :)

Hotellissa yöpymisen yksi parhaimpia asioita on aamupala. Se oli onneksi erinomainen kaikkine juustoineen, hedelmineen ja smoothieineen!

Aamiaisen jälkeen luovutettiinkin jo huone ja kierreltiin aamupäivä kauppoja. Perjantaina ja lauantaina sää oli ihan mieletön. Aurinko paistoi upeasti, vaikka olikin melko kylmä talvipäivä. Niin nättiä! <3

Iltapäivästä äiti lähti ystävänsä luokse ja minä odottelin iltaan saakka Niinaa kierrellen kauppoja. Ihme ja kumma, mutta ostin Tampereelta ainoastaan Biothermin kasvojenhoitopakkauksen alennuksesta. Tulen esittelemään niitä vielä tarkemmin, sillä jokaikinen niistä on osoittautunut nappiostokseksi!

Sovitin yhtä kaunista villakangastakkia, mutta jätin sen kuitenkin kauppaan. Lähes 100 euroa villakangastakista, jossa oli ainoastaan muutama prosentti villaa, tuntui ylihintaiselta..

Kun vihdoin ja viimein Niinakin pääsi koulusta, poikettiin kaupan ja Alkon kautta hänen luokseen. Syötiin vähän välipalaa ja vaihdettiin kuulumisia useamman tunnin verran. Sitten huomattiin kellon olevan jo yli 8, joten juotiin muutama lasi viiniä ja alettiin samalla laittautua.

Olin jo ennen Tampereelle tuloa ilmoittanut, että haluan päästä testaamaan Naughty Burgeria, joten menimme siis sinne syömään. :D Voi luoja, kuinka isot, mutta hyvät noi hampparit oli! Tässä vaiheessa olin jo valmis menemään nukkumaan, mutta käytiin me onneksi muutamat juomassa parissa paikkaa. Nukkumaanmeno venyikin peräti puoli 2 asti - ihme, että jaksoin niinkin myöhään hah!

Lauantaina meidän juna lähtikin jo taas puolen päivän maissa, joten aamusta ei keretty mitään kummallista tehdä. Oli kyllä ihanat kolme päivää sekä äitini että Niinan kanssa. <3