KONJAC SIENI

Nyt on hehkuttamisen arvoinen tuote. Kuinka moni teistä on joskus kuullut tai lukenut Konjac sienestä? Itse kuulin siitä joskus ohimennen, ja nyt ihon huonontuessa äkillisesti oli pakko kokeilla tätä sientä. Innolla odotin tuloksia ja toivoin todella, että ihoni kunto paranisi, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin huono iho!

Konjac sieniä on erilaisia ja jokaiselle ihotyypille löytyy oma sieni. Omani ostin Life:sta hintaan 9,90e. Mun iho on todellinen sekaiho, joten ostin bambuhiilisienen, joka on tälle ihotyypille paras valinta. Sienen pitäisi mm. puhdistaa lika sekä ihohuokoset, kuoria kevyesti kuollutta ihoa sekä kosteuttaa ja tasapainoittaa ihon pH:ta. Ajatelkaa - tuo kaikki ihan luonnonmukaisin keinoin! 

Sieni kostutetaan ensin lämpimässä vedessä, jonka jälkeen ylimääräinen vesi puristetaan hellävaraisesti. Sientä ei saa vääntää liian kovaa, jottei se murene. Ideana on siis hieroa kasvoja pienin pyörivin liikkein joko puhdistusaineen kanssa tai ilman. Itse olen kuitenkin ensin pessyt meikit normaalisti, jonka jälkeen olen vielä tällä käynyt kasvot läpi. Yhden sienen käyttöikä on 1-3kk - riippuen, kuinka aktiviisesti sitä käyttää. 

Itse olen ollut positiivisesti yllättynyt jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Iho tuntui heti heleämmältä sekä puhtaammalta. Hierominen tuntuu myös niin hyvältä kasvoilla, etten millään malttaisi lopettaa heh.. :D Huomasin myös, ettei finnejä ole tullut yhtään lisää. Nenänpielessä olevat mustapäät nousivat aluksi pintaan, mutta se onkin normaalia. Innolla odotan millaisia tuloksia usean viikon käyttö saa aikaan!