KOSMETIIKKAOSTOKSIA

Katsotaampas mitä eri kosmetiikkatuotteita olen hankkinut viimeisten kuukausien aikana. Huomaatteko, mikä merkki on päässyt suosikiksi? :-D

MACin tuotteita ei kehuta turhaan. Omistan tällä hetkellä korostus- & aurinkopuuterin, meikkivoiteen, peitevärin sekä kaksi huulipunaa. Olen ollut jokaiseen todella tyytyväinen ja voin suositella kaikkia näitä! Vaikka MACin tuotteet ovat markettituotteita vähäsen kalliimpia niin joka sentin arvoisia!

Vasemmalla näkyvän huulipunan löysin Facebookista ja pulitin siitä 10€ postikuluineen. Kuvassa oikealla oleva nudemainen puna on ollut pitkään ostoslistalla. MACin pisteellä on valikoimaa ihan liikaa, sillä testailin värejä & pähkäilin muutamien eri värien välillä varmaan puoli tuntia. :-D Loppupeleissä kaikki alkoivat näyttää samalta, joten myyjä sai loppupeleissä päättää. Creme Cup on kuulemma yksi suosituimpia huulipunia eikä mikään ihme!

MAC - Pro Longwear Concealer 

Huulipunien lisäksi olen hankkinut peitevärin, jotta saisin ihanat tummat silmänaluset piiloon. Ja tämähän tuote tepsii! Toki tällä(kin) tuotteella on hintaa, mutta väitän kivenkovasti ettei tähän voi pettyä. Hyvin peittyy siis tummat silmänaluset sekä muut pienet virheet, kuten punaisuus nenänpielissä.

Anastasia Beverly Hills - Dipbrow Pomade

Kulmakarvat. Ne ovat aina olleet kamalat & aiheuttavat mullle silloin tällöin harmaita hiuksia. Blaah! Bongasin Anastasia Beverly Hillsin tuotteen vähän ykskaks, mutta muutaman arvostelun jälkeen olin ihan haltioissani ja munhan oli pakko saada se. Helsingin Kickseissä kaikki Blonde sävyt olivat loppuneet, joten mun piti hommata tämä netistä, josta sainkin tämän samaan hintaan heti seuraavalla viikolla. Olin myyty tälle tuotteelle heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen enkä enää varmastikaan palaa kulmakynään.

Koostumukseltaan tämä on moussemaista, joten se levittyy hyvin suht pehmeällä siveltimellä. Väriä ei tarvitse paljoa, joten annostelun suhteen on vielä opettelua hhehe.. Jos kulmaväri kiinnostaa niin kannattaa katsoa youtubesta tutoriaaleja - olette myytyjä sen jälkeen :-D

Sitten vielä havainnollistavaa kuvaa, jossa nassusta löytyy kaikki esitellyt tuotteet (lukuunottamatta kirkkaampaa huulipunaa). 

Löytyykö teidän meikkipussukasta mitään näistä tuotteista? :-)