KOSMETIIKKAUUTUUKSIA JA ARKIMEIKKI ESITTELYSSÄ

Meikkipussini on pysynyt pitkään jo samanlaisena ja tiettyjä tuotteita ostan kerta toisensa jälkeen uudelleen. Esimerkiksi Lumenen kurvakarvageelistä tai vedenkestävästä Full-on Curl ripsiväristä (entinen Blueberry Curl) en luovu. Toisaalta on meikkipussiini eksynyt kolme uutta tuotetta syksyn aikana, jotka ajattelin esitellä teille tänään tavallista arkimeikkiäni tehdessä:

KICKSIN pohjustusvoide. Tämä primer jättää ihon pehmeäksi ja tasoittaa ainakin pienimpiä ihohuokosia. Meikkivoide levittyy päälle tasaisemmin, joten tästä tuotteesta tuli jo ensimmäisen kokeilun jälkeen tykätty. Toisinaan jätän primerin väliin, mutta jos haluan pohjameikin pysyvän kauniimpana pidempään, niin silloin on kyllä laitettava tätä kasvoille.

Meikkivoiteena on tällä hetkellä Lumenen CC-voide sävyssä light. Kesällä jokaikinen meikkivoide tuntuu näyttävän paremmalta kuin syksyllä ja talvella. Ehkä sen vuoksi, että iho on kesäisin paremmassa kunnossa ja pieni päivetys saa ihonkin näyttämään terveemmältä. Tällä hetkellä koitan siis metsästää itselleni uutta meikkivoidetta talvea kohden, sillä CC-voide ei toimi yhtä hyvin kuin kesällä. 

Arkisin käytän peitevoiteena Maybellinen Anti-Age The Eraser Eye peitevoidetta sävyssä neutralizer. Tästä on tullut sellainen perushyvä ja todella edullinen peitevoide, joka ajaa oikein hyvin tehtävänsä nimenomaan arkimeikissä. Mulla on aika tummat silmänaluset luonnostaan, joten näiden peittämiseen tarvitaan aika paksuja tököttejä :D

KICKS Translucent Loose irtopuuteri. Olin monta vuotta ilman puuteria, mutta nyt viimeisen parin vuoden aikana siitä on tullut lähes pakollinen vaihe meikatessa. Ihoni on t-alueelta melko nopeasti rasvoittuvaa sorttia, joten puuteri onnistuu pitämään kiillon kurissa. Tämä Kicksin irtopuuteripurkki on lisäksi mielettömän kivan kokoinen, sillä se kulkee kätevästi vaikka pienemmässäkin meikkipussissa.

NYXin aurinkopuuteri, josta olenkin jo aiemmin hehkuttanut. Hinta-laatusuhde on ihan kymppi ja näin 1,5 vuoden lähes päivittäisen käytön jälkeen on pohja alkanut vasta vähän aikaa sitten näkyä.

Urban Decayn Naked 2 luomiväripaletti on nyt ollut reilu kuukauden ajan käytössä ja olen ollut pigmenttiin ja sävyihin erittäin tyytyväinen. Sanoisin, että onnistunut 20 euron löytö! Jokainen sävy sopii arkeen, joten käytän yleensä 2-3 eri sävyä sen päivän silmämeikissä. Mustalla luomivärillä innostun aina silloin tällöin tekemään ohuet rajaukset yläluomen ripsien rajaan.

Tällä hetkellä mulla on selkeästi kaksi luottoripsiväriä, joita ovat Lumenen vedenkestävä Full-on Curl ja Deep Impact ripsiväri. Deep Impact on yllättänyt mut ihan täydellisesti, koska vaikkei kyseessä ole vedenkestävä versio, niin pysyvyys on mielettömän hyvä. Ei varise tai hätkähdä pienestä vesisateesta, mutta lähtee kuitenkin helposti meikkejä pestessä pois.

Kulmatuotteeet ovat pysyneet samana jo pitkään eli käytössäni on NYXin Micro Brow Pencil sävyssä taupe ja Lumenen kulmakarvageeli sävyssä 3.

Huuliin sipaisen tällä hetkellä milloin mitäkin - useimmiten tosin pelkkä huulirasva riittää. Jossain vaiheessa olin huulipunien suurkuluttuja, mutta tällä hetkellä luonnollisuus on aika pop. 

Huomaa, että talven lähestyessä ja auringon kadotessa miltei kokonaan, iho menee huonompaan kuntoon. Vähän kiristää sieltä täältä ja näppylää ilmestyy sinne tänne. Pahimpaan aikaan tekisi mieli jopa käydä ihotautilääkärillä, mutta toistaiseksi olen kestänyt nämä iho-ongelmat. Huomaatteko te ihossanne suuria muutoksia esimerkiksi kesän ja talven välillä?