KUN SÄÄ VAIKUTTAA MIELIALAAN JA ENERGIATASOON

Voi luoja, kuinka paljon olen valitellut tällä viikolla säästä. :D Milloin on pirun harmaata, milloin sataa vaakatasossa lunta, vettä tai jotain ihme jäähileitä, milloin on muuten vaan loskaista tai liukasta. Ilmeisesti muuallakin Suomessa on päästy nauttimaan tästä mielenkiintoisesta sääilmiöstä.

On ihmisiä, jotka osaavat suhtautua säähän kuin säähän neutraalisti. Osaisimpa minäkin. Valitettavasti sillä on vain valtava vaikutus mielialaani ja energiatasooni - etenkin, jos huono keli kestää useamman päivän putkeen. Alkuviikon elin pienoisessa pöhnässä koko ajan, vaikka söin monipuolisesti, liikuin ja nukuin yöni ihan normaalisti. Sohvalla olisi voinut löhötä vaikka koko päivän jätskipurkki kourassa. Tuttua?

Tänään sain herätä upeaan auringonnousuun, joten päiväni lähti heti 100 kertaa paremmin käyntiin. Aamulla kävellessäni hammaslääkärille tunsin oloni paljon virkeämmäksi ja kaikki alkuviikon negatiivisuus oli hävinnyt. Kotiin tullessani lähdin viemään Zazun lenkille, sillä haluan nauttia tästä valoisuudesta. Pidetään nyt sormet ja varpaat ristissä, että lähipäivien sääennuste pitää paikkaansa!

Energistä torstaita ihan jokaiselle <3