KUULUMISET

Heippahei ja sateista maanantai-iltaa! Ensimmäinen päivä takana meidän uudessa kodissa täällä Savonlinnassa. Koko päivän on ollut tosi omituinen fiilis ja onhan se tietty ihan ymmärrettävääkin. Meillä on muutenkin ollut vähän erimielisyyksiä vuokranantajan kanssa, joten ollaan mm. etsitty jo uutta asuntoa. Päästiin nyt kuitenkin yhteisymmärrykseen, joten jatketaan tässä asumista kevääseen asti ja sitten mietitään tilannetta uudelleen. Harmi, ettei ollut niin ruusuinen alku..

Tänään ollaan kierrelty ympäri Savonlinnaa ja koitettu itsemme lisäksi totuttaa Zazua uuteen kotiinsa. Zazu on muutenkin tosi herkkä koira, joten vähän jännittää tää meidän uusi elämä karvakamunkin puolesta. Onneksi meillä alkaa koulu vasta torstaina, joten on pari päivää aikaa totuttaa myös yksinoloon. Tää päivä ollaan oltu yhdessä koko ajan ja ainakin nyt se on ollut ihana oma itsensä. :')

Oon tehnyt päivän aikana kaksi negatiivista huomiota kaupungista: 1) vesi on kamalan makuista ja 2) kauppojen tarjonta on suppea. Toisaalta päivän positiiviset on ihmisten puheliaisuus ja kohteliaisuus, kauniit järvimaisemat meidän kodista sekä hyvät ulkoilumaastot. Kaikki on myös kivan lähellä, vaikka olihan niin myös Mikkelissä..

Eiköhän tää tästä! Nyt jatkan sohvan vallottamista, vaikka pitäis myös purkaa loput muuttolaatikot ja käydä pienellä iltakävelyllä jahka sade lakkais.. Kuulumisiin ❤️