LA ROCA OUTLET SHOPPING

Tässä postauksessa avasin teille, mitä teimme alkuloman. Jos ette ole vielä lukeneet, niin kannattaa ehdottomasti kurkata. Jatketaan tänään kuitenkin tiistaista, joka oli meidän kolmas lomapäivämme. Olin aiemmin lukenut ja kuullut suosituksia outlet-kylästä nimeltä La Roca. La Roca sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Barcelonan keskustasta. Olen aiemmin käynyt tällaisissa outlet-kylissä Kanadassa sekä Saksassa, ja molemmista tykkäsin kovasti. Tuollaisissa pienissä kylissä on jotain söpöä!

Pientä aamupalaa matkaan, jotta jaksaa "pitkän" bussimatkan :D

Moni tuntui kehuvan tätä upeaksi "shoppailuparatiisiksi", joten otettiin  selvää kuljetuksista ja niiden aikatauluista. Päädyimme lopulta helpoimpaan, mutta myös kalleimpaan vaihtoehtoon eli heidän omaan kuljetukseen. Reilu 30 minuutin edestakainen matka maksoi aikuiselta 20 euroa. Liput on mahdollista ostaa ennakkoon, mutta me luotettiin siihen, että saadaan liput bussista. Onneksi tähän aikaan vuodesta turisteja ei ollut niin paljoa, joten bussiin mahtui hyvin. :)

La Rocassa on yli 130 liikettä. Me oltiin paikan päällä 4 vai 5 tuntia ja kerettiin siinä ajassa hyvin kiertämään kaikki liikeet, mitkä halusimme. Ehdottomia lemppareita oli Calvin Klein, Furla, Michael Kors, Nike, Under Amour, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Diesel sekä Levi's. 

Osassa liikkeissä oli menossa outlet tarjousten lisäksi ns. lisätarjouksia. Esimerkiksi Michael Korsilla oli yksi iso seinä täynnä 70% alennuksella laukkuja, reppuja ja lompakoita. Calvin Kleinilla oli puolestaan kaikki paidat ja neuleet puoleen hintaan, josta teinkin muutaman ihanan löydön.

La Roca on auki ympäri vuoden klo 10-21 asti, mutta kuten aiemmin sanoin niin puoli päivää riittää varmasti oikein hyvin. Moni liike on loppuen lopuksi melko pieni.

Shoppailun lomassa oli välillä mukava pysähtyä kahvittelemaan.. 

La Rocan vierestä löytyy myös iso Mangon outlet-myymälä sekä Niken tehtaanmyymälä. Kummastakaan ei tällä kertaa löydetty mitään, vaan kaikki ostokset tehtiin La Rocasta. Nämä ostokset tulen esittelemään seuraavalla kerralla :)

Oletteko te ikinä käyneet outlet-kylissä?