LAST THREE WEEKS

Olen viettänyt viimeiset pari päivää aika naturellina, sillä onnistuin saamaan jostakin luomitulehduksen (?). Oikea luomi on siis kivan punainen ja turvonnut. Kävin tiistaina hakemassa lääkkeet ja onneksi silmä näyttää jo huomattavasti paremmalta. Vähän alkaa jo kyrsimään, ettei voi käyttää meikkiä (melkein viikko ilman meikkiä takana!). Jotenkin ei huvita olla kameran edessä kuvattavana, joten päätin sitten tulla jakamaan puhelimen muistiin tallentuneita kuvia. :-) Katsotaan, jos pääsisin viikonlopun aikana kuvaamaan.

1. Leivoimme uv-aatoksi tuulihattuja Niklaksen & Aleksin kanssa. Siinä vierähtikin reilusti yli tunti, kun innostuttiin samalla tekemään vähän muitakin herkkuja. Suunniteltiin jo vähän, että tehtäisiin näitä myös tulevana kesänä Aleksin rippujuhlille.. Luulen, että onnistuisin jotenkin tunaroimaan näitä tehdessä :-D

2. Samana iltana pelailtiin tietopeliä jostain vuodelta 2005. Meikä voitti!

3. Seuraavana päivänä kierreltiin kaupungilla pari tuntia ja ennen kotiinlähtöä oli pakko napata muutama subi mukaan. Viime kerrasta on varmasti yli vuosi!

4. Kotona on tullut hengailtua vähän liikaakiin "uusilla" tossuilla. Jotenkin automaattisesti tulee aina heitettyä sukat jalasta ja vedettyä nämä jalkaan. Ei oo ehkä enää niin uudenveroiset..

5. Uusin alelöydös, joka ehkä ansaitsee oman postauksensa..

6. Teen litkiminen etenkin iltaisin on muodostunut melkeimpä tavaksi.

7.

8. Vielä reilu viikko sitten aurinko näyttäytyi jopa parinä päivänä. No eipä ole enää näkynyt..

9. En malta odottaa kevättä, jolloin aurinko (toivottavasti) paistaa useammin ja pääsee tekemään pitkiä lenkkejä mm. jäällä. :-)

10. Ahahhaha, en kestä tätä kuvaa! Kaveri otti vajaa kuukausi sitten kleinin, johon Zazu on nyt päässyt pari kertaa tutustumaan. Jotenkin luulen, että Zazu pitää itseään ihmisenä, sillä se ei ymmärtänyt ollenkaan, mikä olio tuo on... Myyrä ?

11. Kotimaisemissa lenkeilemässä aamupakkasilla maanantaina.

12. Lääkärin jälkeen iloisena...

13. Uusi takki on ollut ahkerassa käytössä ;-)

14. Matkoja on tullut bongailtua joka päivä. Tällänen homohotelli vois olla kiva, hahha! Tällä hetkellä näyttäs siltä, että saatan lähteä yksin reissuun.. Jos uskallan. 

15. Viimeiset pari päivää on mennyt joko töissä tai kotona ollessa. Jotenkin on ollut ihan väsynyt, ettei ole edes tehnyt mieli lähteä salille. Tänään ajattelin ehkä tehdä sinne pikavisiitin illemmasta. Aiheesta lisää myöhemmin..

16. Eilen meidän perhe sai kuulla pari ikävää uutista, mutta onneksi on ollut tämä karvakamu lohduttamassa. ♥ Täytyy vaan jaksaa uskoa, että kaikki järjestyy..