PERJANTAIN AJATUKSIA

Moi vaan täältä sateisesta Savonlinnasta! Viimeiset pari päivää satoi oikein kunnolla lunta ja nyt puolestaan on satanut vettä. Hei vaan ihanat syyssäät.. Tänä vuonna syksy on mennyt ohi yhdessä hujauksessa. Toisaalta taas tuntuu siltä, että koulu olisi kestänyt pienen ikuisuuden. Odotan kuitenkin jo innolla talvea ja joulua. Pieni loma Savonlinnasta voisi tehdä hyvää..

Olen vähän ihmetellyt sitä, kuinka huonosti olen sopeutunut tänne. Ajattelin, että uudelle paikkakunnalle muuttaminen olisi helppoa. Etenkin, kun mukaan lähtee Niklas ja Zazu. Ei tämä silti tunnu vielä parinkaan kuukauden jälkeen kodilta. Ehkä se vaan vaatii enemmän totuttelua ja aikaa. On myös myönnettävä, että olen yllättynyt joistakin seikoista koulun suhteen..

Hassua ajatella, että vielä pari viikkoa sitten ulkona näytti tältä. Kun ensi viikolla käännetään taas kalenteria niin voisikohan jo kaivaa joulukoristeet. Entä aloittaa joululaulujen kuuntelun? Joululahjojakin pitäisi alkaa miettimään - iiks! Mitähän kivaa sitä keksisi läheisille tänä vuonna.. :)

Rentouttavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! 🍁