UUTTA VAATEKAAPISSA

Ostosten esittelyä ei ole näkynyt blogissani pitkään pitkään aikaan. Olen syksyn aikana löytänyt kivoja vaatteita vaatekaappiini, joten tässä postauksessa tulette näkemään ostokseni koko syksyltä.

Ostan nykyään todella harvoin normaalihintaisia tuotteita. En jotenkin raaski maksaa täyttä hintaa, kun tietää usein tulevan erilaisia alennuksia ja tarjouskoodeja. Allaolevista tuotteista vain pari on normaalihintaisia ja loput aletuotteita. Olen myös ostanut tämän vuoden puolella verkkokaupoista enemmän kuin ikinä (ehkä 3 tai 4 kertaa). Ja uskokaa tai älkää, mutta entinen lempparikauppani eli H&M on nykyään sellainen, josta en kummemmin enää välitä. Viimeisimmän kerran olen ostanut HOME puolelta puulaatikon, jonka ostosta on ehkä pari kuukautta.

Mutta nyt ostoksien pariin:

VAATEKAAPIN UUTUUDET

Vahapintaiset housut // Vila

Vahapintaiset housut ovat olleet yksi vaatekaappini kulmakiviä jo parin vuoden ajan. Kiiltävä pinta tuo hauskaa vaihtelua perusfarkulle.

Pitsiset rintaliviit // Lindex

Pitsiset rintaliivit ovat olleet ostoslistallani jo vaikka kuinka kauan, mutta jotenkin ne on aina jäänyt. Vihdoin löysin Lindexiltä pehmeää pitsiä olevat liivit, jotka näyttävät erityisen kivalta off shoulder paitojen alla.. :)

Burgungyn värinen huppari // Carlings

Tämä oli heräteostos, pakko myöntää. Mutta perustelen sen sillä, että olen aikamoinen hupparityttö ja värinä burgundy iskee ja kovaa! Kollari on ollut kovassa käytössä niin kotona kuin koulussakin. :)

Vaaleanpunainen paita // Vila (Kekäle)

Mielettömän kaunis, hennon vaaleanpunainen juhlapaita pienillä yksityiskohdilla. Hihoissa röyhelöt ja yläselästä löytyy "aukko".

Hame // Anna Field (Zalando)

Koko syksyn ja alkutalven olen himoinnut erilaisia hameita. Vaatekaapissani on muutama kesäinen ja yksi ympärivuotinen hame, joten kaipasin sen rinnalle jotain astetta talvisempaa. Tämä Anna Fieldin "villahame" on todella paksua, mutta kuitenkin venyvää kangasta. Ihanan lämmin ja juuri sopivan pituinen!

Nahkatakki // Freaky Nation

Lopuksi tietysti vielä aito nahkatakki, joka oli törkeen hyvässä tarjouksessa Zalandolla. Kuten aiemmin totesin, nahkatakki on hyvin monipuolinen, sillä se sopii omaan tyyliin ja menee melkein millaisessa asussa vaan :)