TÄÄ FIILIS

Ei hitto! Ensimmäinen yliopisto vuosi alkaa olla ohi, yhtä tehtävän viimeistelyä lukuunottamatta. En olisi ikinä uskonut, kuinka nopeasti lukukausi voi mennä ja kuinka hyvin tulisin viihtymään. Koulupaikkaa odotettiin useampi vuosi ja viime vuonna sen sain.

Tänään viimeisen tentin jälkeen, mun oli ihan pakko käydä ostamassa jäätelöä. Voi luoja, kuinka hyvältä sekin maistui! Mä olen niin innoissani keväästä ja kesästä, jotka tulee pitämään sisällään mm. viimeisiä aikoja Savonlinnassa ennen Mikkeliin muuttamista, Kreikan matkan, mökkeilyä, kesätöitä niin siistissä paikassa, pitkiä lenkkejä, järvessä uimista, kavereita  ja perhettä, grillaamista ja illanistujaisia. :)

Pakko vinkata tässä samalla näistä salaateista, jotka käytiin syömässä viime viikolla Kahvila Alkussa, täällä Savonlinnassa. Alku on mielettömän kivan oloinen kahvila, johon voi hyvin mennä lounaalle tai vaikka vaan istuskelemaan kaverin kanssa. :) 

Mulla on tällä hetkellä jotenkin niin mielettömän vapautunut olo. Illan mittaan on alkanut tuntumaan, kuinka kaikki stressi ja jännitys haihtuvat kehosta ja mielikin pääsee tyhjentymään. Pakko ehkä vielä lähteä nauttimaan tuosta kauniista kevätillasta, auringonlaskusta ja lintujen laulusta ♡