LOMALLA AION..

3 yötä jouluun.. Aika menee kuin siivillä, mutta kylläpä tätä lempparijuhlaani (juhannuksen kanssa) onkin odotettu! Meillä on tänä vuona kuukauden mitttainen joululoma, joten ajattelin kertoa teille omista lomasuunnitelmista. Osan olenkin jo ehtinyt toteuttaa, mutta katsotaan sitten tammikuussa, että moniko näistä ideoista toteutui loppuen lopuksi.. :) Kuvituksena toimii joulukuun aikana otetut puhelinräpsyt.. Mutta tässä tulee:

✧ Katso etenkin joulun aikaan runsaasti elokuvia. Älä  turhaan stressaa, vaikka sängyssä tai sohvalla tulisikin maattua useampi tunti päivässä.. Toisinaan se on ihan okei.. ;)

✧ Lue myös kirjoja. Keitä kuppi teetä, tee sängyllä olosi mukavaksi ja ota joku hyvä kirja käteen.. Parhaimmassa tapauksessa uppoudut siihen useammaksi tunniksi ja rentoudut!

✧ Tee joulusaunassa kasvo-/hiusnaamio, miksei molemmat! Äläkä unohda vastaa saunoessa. Sen tuoksu on jotain niin hyvää ja raikasta! Ja se tunne vartalolla vastomisen jälkeen..

✧ Käy saunan ohella kierimässä lumihangessa. Pliis, älä sula kaikki lumi! Tätä tehtiin lapsena huomattavasti useammin. Nyt taidan olla jo liian vanha ja kylmänarka haha..

✧ Kaiken sen syömisen ja television katselun ohella, muista myös ulkoilla ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Parasta tällainen on metsässä, jossa on rauhallista ja Zazukin pääsee juoksemaan irrallaan..

✧ Käy toisen kerran kokeilemassa joko hiihtoa (kyllä, hiihdin viime viikolla huimat 2km :D) tai luistelua. 

✧ Keitä vielä kolmannen kerran riisipuuroa ennen joulua tai joulun aikaan. NAMS, todellinen jouluherkku!

✧ Vie Aleksi ja Niklas katsomaan Jukurien matsia.

✧ Nää kavereita, keitä ei ole tullut nähtyä vähään aikaan. Käy myös moikkaamassa kummityttöä.

✧ Leivo jouluksi tuorejuustokakku. Olisiko teillä vinkata joku hyvä resepti?

✧ Mene mummolaan yöksi ja tee siellä herkullista ruokaa sekä lämmitä illasta ranta- tai savusauna. Harvemmin tekee mieli olla muualla kuin kotona yötä, mutta mummola on poikkeus.. Se on kuin toinen kotini. :)

✧ Käy alennusmyynneillä. Muutaman pienen jutun löysinkin jo H&M:ltä..

✧ Vietä aikaa kotona ja nauti perheen kanssa vietetystä ajasta. Puhelimet ja muut elektroniset laitteet saavat vähemmän huomiota ainakin joulun aikaan.. :)

✧ Panosta blogiin ja tuo jotain uutta tänne.. Mutta mitä? Videoita?

✧  Ja ennen kaikkea - pohdi, mitä haluat/odotat tulevalta vuodelta. :)