LUNTA & PAKKASTA

ÄÄKS! Paukkupakkaset on taas täällä. Mittari näyttää -27 astetta, joten ulkoilu ei oo heti ensimmäisenä mielessä. Näin koiranomistajana on kuitenkin 'pakko' käydä nauttimassa tota raikasta ilmaa. Kerrospukeutuminen onkin kaiken a ja o. Muutenhan tuolla pärjäis pidempääkin, mutta kun naama jäätyy. Onks pakko ostaa sellanen kommandopipo?

Jos jotain positiivista tästä pakkasesta pitää keksiä niin tuo aurinko on kiva lisä. Aurinko paistaa ja lunta on puoli metriä - niin kauniin näköistä! Uhmasin eilisellä lenkillä sormiani ja kameraa & nappasin nopeasti parit kuvat luonnosta..

Mutta mitä tänne kuuluu? Eilen olin lähes kuukauden tauon jälkeen töissä & kylläpä oli taas kiva päivä! Ensi viikolla on tiedossa kaksi duunipäivää ja viikonlopuksi suunnataan kaverien luokse Tampereelle. Eihän tässä ole kuin yli vuosi ollut tarkoitus mennä sinne :'D Eilen käytiin myös kiertämässä kaiken maailman kauppoja eikä aikaa mennyt kuin kolme tuntia.. Mukaan tarttui muutama uusi asia kotiin & kummittelemaan jäi keittiöntuolit - täydelliset sellaiset! Mutta.. Hinta vähän kauhistuttaa, sillä 4kpl tuoleja maksaisi 400euroa. Laadusta ollaan valmiita maksamaan, mutta totta kai noinkin 'kalliita' asioita pitää vähän pohtia. Nyt sitten pohditaan :D