LYHYT STOORI NIMELTÄ SÄNGYNPÄÄTY

Olen ties kuinka monta vuotta puhunut sängynpäädyn ostamisesta ja tiennyt jo vähintään yhtä kauan, että minkälaisen haluan. Aina on kuitenkin ollut tarpeellisempaa ostettavaa. Taisin myös blogissa kertoa, kun lähdimme maanantaina etsimään seinähyllyä. Sitä ei ikinä löytynyt, mutta Iskun outlet nurkkauksesta bongasimme Tempurin sängynpäädyn ja vielä lompakolle sopivaan hintaan. Oli vain yksi pienen pieni ongelma. Sängynpääty ei mitenkään päin mahtunut meidän tilaihme autoomme. Lopulta oli pakko luovuttaa ja jouduttiin jättää se liikkeeseen. Vihdoin olin löytänyt meille sängynpäädyn, joten minähän en antanut asian olla, vaan laitoin Facebookin Puskaradioon kyselyä mahdollisista vapaaehtoisista kuljettajista. 

Ei mennyt tuntia kauemmin, kun olin saanut jo useamman tarjouksen. Yhden kanssa sovittiin hakureissu keskelle viikkoa eikä hänen pyytämänsä "palkka" ollut montaa euroa. Olin jotenkin koko ajan kuvitellut, että tämä henkilö on joku nuori mies. Yllätykseksi mua oli vastassa reilusti yli 50-vuotias mies.. Hetki piti miettiä, että olenko oikean auton luona haha! No sängynpääty saatiin roudattua meille ehjänä lava-autolla (se ei ehkä ollut niin kovin ehjä heh), mutta pakko myöntää, että olin yllättynyt kuinka moni tarjoutui olemaan avuksi. Kyllä täällä maailmassa on edelleen ihmisiä, ketkä ovat valmiita auttamaan toisia. Tästä tuli jotenkin hyvä fiilis myös itselle!

Kun saimme laitetettua sängynpäädyn paikoilleen, Niklas kysyi, että paraneeko nyt unenlaatumme merkittävästi. Kas kummaa, nukuin viime yönä huomattavasti sikeämmin kuin alkuviikosta eli vastaus on kyllä - sängynpääty vaikuttaa unenlaatuun positiviisesti ja on siten joka sentin arvoinen ;)