MÄ SAIN KESÄTÖITÄ!

Alkuvuosi on varmasti monella nuorella vähän samanlainen. Kaikki alkavat etsiä itselleen kesäksi töitä ja hakemuksia laitetaan jopa kymmeniin eri työpaikkailmoituksiin. Itse aloitin tämän urakan heti vuoden vaihtuessa. Hain sekä Savonlinnaan että Mikkeliin, ehkä noin 10 eri paikkaan. Kun pohjana on ainostaan lukio ja lisänä hygieaniapassi, rajaa se jo monia mahdollisuuksia pois.

Tulevana kesänä Mikkelissä järjestetään Asuntomessut, joten kesätyömahdollisuuksia oli tarjolla normaalia enemmän. Asuntomessut kuulostavat jo itsessään todella mielenkiintoiselta tapahtumalta ja työskenteleminen siellä olisi varmasti mahtavaa. Puolet työpaikoista joihin hain, liittyivät Asuntomessuihin ja arvaatte varmaan.. Mulla tärppäsi kerrankin!!

Sain vajaa kuukausi sitten kutsun työhaastatteluun ja pari viikkoa sitten kävin Mikkelissä itse haastattelussa. Haastattelusta jäi ihan hyvä fiilis ja puhelinsoittoa jännitettiin viikon verran. Mut siis valittiin yhden talon esittelijäksi - kuinka siistiä?!

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7-13.8.2017. Alue on ihan älyttömän kaunista, sillä talot tulevat sijaitsemaan Saimaan rannalla eikä keskustaankaan ole matkaa kuin 3 kilometriä. Tuskin maltan odottaa tulevaa kesää!

Onko moni teistä käynyt aiemmin Asuntomessuilla? Meinasitteko tulla ensi kesänä? :)