MAAILMAN PARHAAT MUSTAT FARKUT

Naisten yksi yleisimmistä "ongelmista" on usein se, että mistä löytää täydelliset farkut. Sellaiset, jotka myötäilevät ja korostavat vartalosi parhaimpia kohtia, ovat sopivan pituiset, eivät pussita, mutta ovat myös äärimmäisen mukavat jalassa. Ei mikään helppo nakki!

Jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä ainakin kahdet eri farkut. Mulla on tällä hetkellä kolmet farkut, joita käytän vaihdellen. On tummaa, vaaleaa ja mustaa. Yhdet ovat kuitenkin nousseet kertaheitolla lemppareiksi. Kyseessä on vaatekaapin uusimmat tulokkaat nimittäin elämäni ensimmäiset Levikset.

Mallin nimi on 721 HIGH RISE SKINNY. Kyseessä on korkeavyötäröiset ja tiukat farkut, jotka ovat todella mukavat jalassa. Ihan pieni miinus tulee suht ohuesta materiaalista, joka tosin varmaan johtuu elastaanin määrästä. Toivotaan, että kestävät kuitenkin kulutusta huoletta! 

Mulla on kapea vyötärö, mutta leveä lantio ja suht pyöreät reidet. Tämän takia istuvia farkkuja on tosi hankala löytää, sillä usein ne joko eivät mene jalkaan reisistä ylöspäin tai sitten vyötärön kohdalle jää liikaa väljyyttä. Mikäli innostutte ostamaan, niin suosittelen ottamaan yhden tai kaksi kokoa pienemmät kuin yleensä. Mulla on normaalisti 28 tai 29, mutta tässä mallissa 27 oli just eikä melkein. Näin 173cm pitkänä valitsin lahkeen pituudeksi 32'', joka sekin oli nappivalinta. 

Jos teillä on etsinnän alla täydelliset, korkeavyötäröiset (mustat) farkut, niin suosittelen kokeilemaan näitä. Ainakin noin kuukauden käytön jälkeen farkut ovat edelleen muodossaan eikä kulumista näy :)