MAANANTAIN TOHELOINTIA

Huhheijjaa on nyt tällä hetkellä se olo, joka kuvastaa mua parhaiten.. Maanantai alkoi (huom, nimenomaan alkoi) hyvin. Käytiin treenamassa salilla ja tankattiin ruotsin sanastoa ennen iltapäivän varsinaisia ruotsin tunteja. Uskallan väittää, että ruotsin kurssi on se, joka ehkä eniten työllistää meitä koko yliopisto-opiskelujen aikana :D 

Oon viime viikon työstänyt yhtä terveystiedon 5 opintopisteen kurssia, sillä halusin sen alta pois kummittelemasta ennen reissua. Sain kuin sainkin sen tehtävät tehtyä, mutta en ollut muistanut, että tänään maanantaina alkaisi myös yksi toinenkin kurssi, jonka olen valinnut. Pakkohan mun ei ole tätä uutta kurssia tehdä tänä keväänä, sillä oon muutamaa kurssia vaille saanut jo aineopinnot kasaan. Mikään kiire ei siis oo, mutta.. Joku silti mun pään sisällä haluaa suorittaa tuon kurssin nyt, joka on ihan tyhmää, kun tekemistä on muutenkin vaikka millä mitalla. Iltapäivän kävin kamppailua mielen ja oman hyvinvoinnin kannalta. Onko mun enää järkevää ottaa yhtään lisäkurssia tähän kevääseen, kun muutenkin välillä kroppa meinaa käydä ylikierroksilla?

Ps. Tänään ollaan myös juhlittu meidän pienen 6-vuotis synttäreitä. Elämäni parhain päätös <3

Tulin kotiin neljän maissa ja käytiin Zazun kanssa heittämässä pitkä lenkki. Päätin kuitenkin, että haluan ja pystyn suorittamaan kurssin nyt, joten keitin ison kupillisen teetä ja ryhdyin näpyttelemään ensimmäistä tehtävää. Aloin siinä sitten samalla nostamaan puhelinta ja jotenkin ihmeessä onnistuin heittämään teepussin mukista läppärin näppäimistölle?! Paniikissa aloin pyyhkimään teetä valkoiseen vilttiin ja käänsin koneen alaspäin, jottei neste menisi näppäimistön alle. Luojan kiitos selvisin pelkällä säikähdyksellä, mutta miten ihmeessä toi ees on mahdollista? No ei siinä vielä kaikki, sillä onnistuin myös sotkemaan valkoisen lampaantaljan ketsuppiin. Onneksi sekin lähti puhtaaksi. Mä oon tosi harvoin mikään sähläri, ainakaan omasta mielestä, mutta sopivasti kaikki tunarointi tapahtuu just yhtenä päivänä. Ja vielä maanantaina, joka on muutenkin aika usein vähän takkuinen.. :D

Mutta, onneksi kone ei hajonnut ja sain kaikki likaamani tekstiilit puhtaiksi. 1/9 tästä terkan kurssin tehtävistä on tehty ja huomisen "vapaapäivän" voikin käyttää ergonomian ja kansanterveyden tehtävien tekoon ;) 

Loppuillan aion nollata ajatukseni kattomalla jotain hömppähömppää ja pusia tuota meidän synttärisankaria. <3 Huomisen ja koko viikon täytyy olla onnistuneempi kuin tää päivä!