MAC MEIKKIVOIDE & KOROSTUSPUUTERI

Olen jo pitkään halunnut kokeilla lisää MACin tuotteita, mutta koska niitä on hankala löytää, odotin kiltisti seuraavaa Helsingin matkaa. Kun viime kuussa kävimme Niklaksen kanssa Helsingissä, marssin heti sinä iltana Stockmannille MACin osastolle. Entinen meikkivoide ei ole ollut pitkään aikaan ihollani yhtä hyvä kuin ennen, joten uusi meikkivoide oli ainakin ostettava. Samalla mukaan tarttui highlighter, jota en ole koskaan omistanut.

Pyysin myyjältä apua oikeiden tuotteiden ja sävyjen valinnassa, sillä jo pelkästään meikkivoiteita oli runsaasti. Sain oikein hyvää asiakaspalvelua & tämä asiakas lähti iloisin mielin ostoksiensa kanssa. :-) 

Täytyy myöntää, etten ole hetkeäkään katunut kummankaan tuotteen ostoa, vaikka hintaa onkin markettituotteita enemmän. Molemmat maksoivat noin 30 euroa kappaleelta.

Meikkivoiteesta sanotaan näin:

"Meikkivoide, joka tekee ihosta tasaisen ja mattapintaisen. Levittyy tasaisesti ja on helppo työstää. Voidaan lisätä kerroksittain peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tasoittaa ihon virheitä ja antaa sille silkkisen pehmeän pinnan. Öljytön tuote, joka poistaa ihon liiallista rasvaisuutta. Sisältää myös ihoa hoitavia ainesosia ja SPF 15 -suojakertoimen. Kestää jopa kahdeksan tuntia kauniina iholla."

Heti ensimmäisenä huomioni kiinnittyi tuoksuun, josta tuli vähän mieleen bepanthen. :-D Peittävyys on juuri sopiva kaltaiselleni iholle, joka punoittaa hieman & jossa on muutamia pieniä virheitä. Voide jättää ihon kuitenkin kuulaaksi eikä se näytä lainkaan tunkkaiselta. Puuteriakaan ei tarvitse tämän kanssa (toisin kuin entisten!), vaan iho pysyy sopivan mattaisena koko päivän. Itse en ostanut pumppua pulloon, sillä se olisi maksanut muistaakseni 7 euroa lisää, joka on mielestäni naurettavaa. Paras meikkivoide, jota olen tähän mennessä kokeillut!

Korostuspuuterista sanotaan näin:

"Sametinpehmeä kiinteä puuteri, joka antaa kasvoille metallinhohtoisen viimeistelyn. Käytetään joko korostustuotteena tai koko kasvoille."

Ensimmäistä kertaa omistan nyt myös korostuspuuterin. Minulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Tuote antaa juuri sopivasti hohtoa ihan arkisempaankin meikkiin. Vielä pitää hiukan opetella tämän käyttöä, mutta eiköhän sekin ala harjoittelun jälkeen sujumaan! Lyhyesti sanottuna - tämäkin on hintansa väärti, jota tulen varmasti tulevaisuudessakin ostamaan. :-)

Tässä nyt ainoa esimerkkikuva, kun minulla on kyseistä meikkivoidetta (ehkä myös korostuspuuteria:-D). Käytän lähes päivittäin kumpaakin, joten parempia kuvia löytyy viimeaikaisista postauksista.. Molemmat tuotteet ovat ehdottomasti ostamisen arvoisia!

Mitä te tykkäätte MACin meikeistä?