MEIDÄN ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Meidän itsenäisyyspäivä oli varsin ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan. Nukuimme pitkään, jonka jälkeen lähdin herättelemään itseäni kuten jokaikinen aamu ulos viemällä Zazun lenkille. Sillä aikaa Niklas oli keittänyt puuroa ja sitä syödessämme suunniteltiin päivän menoja. Koska tarvittiin täydennystä jääkaappiin, päätettiin käydä ruokakaupassa. Itse en oikein ymmärrä, että minkä takia kaupat ovat nykyään auki pyhäpäivisin.. No hyödynnettiimpä sitä kuitenkin :D

Itsenäisyyspäivän kunniaksi ostettiin Revontuli glögiä, joka on ehdottomasti glögeistä parhain. Ei niin sokerinen kuin halvemmat vaihtoehdot, vaikka toki nekin maistuvat meikäläiselle. Oli myös pakko ostaa Fazerin suklaakonvehteja, koska ne sopivat päivän väritykseen. 🇫🇮

Olen aina kokenut valtavaa ylpeyttä ja onnellisuutta siitä, että olen syntynyt Suomessa. Meillä on neljä kaunista vuodenaikaa, upea puhdas luonto metsineen ja järvineen, jotka rauhoittavat mieltä. Vaikka me ihmiset olemme melko hiljaisia ja vaatimattomia, olemme kuitenkin rehellisiä ja aitoja. Mielestäni Jasper Pääkkönen sanoi eilisissä linnanjuhlissa osuvasti suomalaisista, joka meni jotenkin näin "me suomalaiset emme ole niin pinnallisia ja ulkonäkökeskeisiä". Musta tää on ihan totta. Lisäksi Suomessa huolehditaan jokaisesta ja apua löytyy aina, jos sitä vaan jaksaa vähän etsiä. Suomessa on siis asiat loppupeleissä aika hyvin, vaikka välillä tuleekin naristua loskasta, pimeydestä tai ihmisten juroudesta.

Kauppareissun jälkeen keitettiin vuoden ensimmäiset riisipuurot ja samalla katseltiin sivusilmällä Tuntematonta sotilasta. Noloa myöntää, mutta en ole koskaan katsonut tai lukenut Tuntematonta sotilasta kokonaan. Tosin iskä osti meille sen uusimman version, joka oli sen verran hyvä, että jaksoin katsoa peräti loppuun asti. 

Illasta herkuteltiin vielä hodareilla katsellen samalla linnanjuhlia, joita en ole ikinä katsonut intopiukeena. Jostain syystä tänä vuonna linnanjuhlat tuli katsottua melkein alusta loppuun saakka. Upeita pukuja, joista mielestäni hienoimman puvun titteli olisi kuulunut Alexandra Escatille eli Pääkkösen puolisolle. Kenellä oli teidän mielestänne upein iltapuku? ;)