MEIDÄN VIIKONLOPPU

Meidän viikonloppu oli jotenkin super rento, vaikka olinkin perjantain sekä tänään osan päivästä töissä. Reissun takia innostuttiin väsäämään perjantai-iltana kunnon tapas lautanen ja sen kaveriksi ostettiin pullollinen punaviiniä. Tarjottimelle päätyi keksien lisäksi muutamaa erilaista juustoa (Port Salut on mun heikkous), viikunoita, tomaatteja, oliiveja, punasipulia, paholaisen hilloa ja tietty parmankinkkua. Oh boy, kuinka hyvää! Vähän erilaiset leffaeväät kuin yleensä..

Lauantaina sain nukkua pitkään, kun Niklas käytti Zazun aamupissalla, jonka jälkeen pojat teki mulle herkkuaamiaisen. En edes muista, koska viimeeksi olisin nukkunut 10 asti. Luksusta! Vatsat kylläsinä lähdettiin metsään samoilemaan. Zazu oli niin innoissaan, kun sai vapaana juosta puskien läpi ja hyppiä risukasojen yli. Toivottavasti se ei tuonut mukanaan punkkeja. Tänä kesänä näitä ällötyksiä ei ollut onneksi kuin yhden käden sormilla laskettava määrä. 

Iltapäivästä Nikke lähti pelireissulle ja meikäläinen meni naapuriin työkaverin luokse kahvittelemaan. Työkaveri houkutteli mut leipomallaan omenapiirakalla, jonka kanssa juotiin isot kupilliset kaakaota ja höpöteltiin tyttöjen juttuja. Oon niin kiitollinen siitä, että oon saanut elämääni noin ihania uusia tuttavuuksia kuin E on. <3 Illasta leivottiin kotona vielä pizzakivellä pizzaa ja käytiin saunassa rentoutumassa ennen viikonlopun toista leffaa. Tuntuu, että jokatoisen mielenkiintoisen leffan kohdalla voi sanoa "äh, toi on katottu". :D Hyggeily lauantait on ihan parasta!

Tänään kävinkin sitten tekemässä työvuoron, ja olen päivän suunnitellut salille lähtöä. En osaa vieläkään päättää kummin teen - siis nukunko päikkärit vai lähdenkö salille. Viikonlopun herkuttelu juustoilla, pizzalla ja omppupiirakalla kannustaa tekemään kunnon salitreenin, joten nyt mä pakkaan salivermeet kassiin ja suuntaan salille sen kummempia miettimättä :D Toivottavasti teillä on ollut yhtä ihana viikonloppu kuin mulla <3