JOULULOMA

Heissulivei! Mä olen ollut nyt tiistaista lähtien lomalla. Ei maltettu jäädä enää Savonlinnaan, joten saatiin aika extempore ideana lähteä tunnin varoitusajalla Mikkeliin. Voitte varmaan kuvitella sen näyn, kun on 20 minuuttia aikaa pakata kuukauden kamat. Kaiken kukkuraksi tyhjentää jääkaapista kaikki pilalle menevät tuotteet ja kysellä naapureilta, jospa he ottaisivat mun kukat hoiviinsa. :D Kuuden kassin ja ylivilkkaan koiran kanssa kävellen bussiasemalla, ja vielä ennen sitä kirjastoon viemään yksi kirja. PHUUH!

Selvittiin kuitenkin hyvissä ajoin bussiin ja täällä sitä nyt ollaan oltu pari päivää porukoiden hoivissa. Vähän hassua, ettei meillä ole enää Mikkelissä omaa asuntoa. Asunto, jossa kerettiin asua 6 vai 7 vuotta on edelleen tasaisin väliajoin mielessä. Ei Savonlinnan koti, saati itse Savonlinna ole vielä saanut samaa fiilistä. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Puolet jo ensimmäisestä vuodesta takanapäin. Mahtavaa! :)

Tässä parin päivän aikana ollaan keretty käydä kuntosalilla sekä jumpassa, pyörähtää kaupungilla parikin kertaa ja tehty piparkakkutalo äitin kanssa. Vasta viime viikolla totesin, etten ole tehnyt moista moneen vuoteen ja nyt tietysti äiti ehdotti  sen tekoa. Itse asiassa piparkakkutaloa oli niin kiva ja helppo tehdä, että ensi vuonna voisi tehdä uudestaan ja panostaa koristeluihinkin enemmän. Tämä oli vasta tällainen harjoitteluversio.. ;)

Voisinkin myöhemmin kertoa tarkemmin loman suunnitelmista, mutta nyt olisi kiva kuulla, että minkälaisia suunnitelmia teillä on loman ajaksi. Vai pääseekö teistä moni edes viettämään joululomaa? 

Leppoisaa lauantaita kaikille! Mä lähden nyt ettimään joulukuusta mummolasta.. 🎄