MIDSUMMER 2015

 

 

Olenko jo maininnut, että juhannus on juhlista paras? Tai ainakin tasoissa joulun kanssa. Jo pelkkä sana 'juhannus' saa hymyn huulilleni. Kai sitä silloin oikeasti ymmärtää, että on kesä. Okei, sää on ollut niin vaihteleva ettei tätä ole kesäksi voinut mieltää. Mutta nyt on pakko lämmetä, onhan kohta jo heinäkuu! Btw, tällä viikolla aloitan myös kesätyöt.. :-)

Vietin tälläkin kertaa juhannuksen mökillämme muun perheen kanssa. Välillä paistoi, välillä satoi muttei se juurikaan haitannut. Jos oli kylmä ja ankea sää, saunoimme (uskaltauduin uimaan ainakin 10krt koko viikonlopun aikana!). Kun taas aurinko alkoi paistamaan, kiiruhdimme laiturille nauttimaan siitä. Iskän & Aleksin kanssa kalastettiin ja sain elämäni toisen kerran virvelillä kalan! Juhannus ei olisi mitään ilman kunnon grilliruokaa - täytettyjä herkkusieniä, maissia, lihaa ja uusia perunoita. Onko mitään parempaa ruokaa näin kesäisin? Ei. 

Eli tiivistettynä: paljon hyvää ruokaa, rakkaat ihmiset ympärillä, sauna & vasta, onkiminen, raikkaan metsän tuoksu, veden liplatus ja pitkät yöunet. <3