AJATUSTEN JUOKSUA

Kesä. Voi elämä, miten paljon rakastankaan tuota sanaa! Parhaudessaan se tarkoittaa lämpöä ja aurinkoa, iloa ja naurua, pitkiä ja syviä huokauksia, elämäniloa ja mielenrauhaa. Tähän mennessä olen kokenut ja tehnyt noita kaikkia, ihan varmasti ♡ Pienessä mielessäni suren hetken ajan sitä, että kesää on virallisesti jäljellä enää puolet, mutta sitten havahdun vääränlaiseen ajattelutapaani. Sen sijaan, että murehtisin kesän loppumista, kannattaisi ennemmin pohtia, mitä kaikkea sitä kerkeääkään vielä kokea ja tehdä..? 

Olin itse lomalla toukokuun puolesta välin aina eiliseen saakka eli likimain kaksi kuukautta. Se on pitkä aika se. Koitin etsiä töitä ennen messujen alkua, mutta kuten arvata saattaa - ei mihinkään haettu niin lyhyeksi aikaa työntekijää. Päätin olla stressaamatta ja nauttia lomasta. Nauttia kesästä. Sen seurauksena tunsin helpotusta ja kuinka kaikki opiskelujen aikana koettu ja kasaantunut stressi hävisi hiljalleen. Verenpaineeni ei ollut ikinä (tai ainakaan moneen moneen vuoteen) olleet yhtä hyvät. Eikö sekin jo kerro jostain?

Ensimmäinen virallinen messupäivä on nyt takana ja voin sanoa, että olen yhtä hymyä! Toki väsyttää pitkien työpäivien jälkeen, mutta onhan se nyt aika ymmärrettävää. Niin paljon uutta ja tekemistä kyllä riittää työpäiville. Minä kyllä tykkään, ettei tarvitse peukaloita pyöritellä, joten en pistä pahakseni! On kyllä aivan mieletön kesätyömahdollisuus, joten tästä aion ottaa kaiken ilon ja hyödyn irti :)

Näiden mietteiden myötä oiken rentouttavaa ja kesäistä viikonloppua! Nautitaan ♡