MIKSI KANNATTAA PANOSTAA AITOON NAHKATAKKIIN?

Näin 23-vuotiaana päätin heittää vanhat keinonahkatakkini roskakoriin ja panostaa kerralla kunnolliseen, aitonahkaiseen versioon. Nahkatakit ovat kuuluneet jo nuoresta lähtien vaatekaappini kulmakiviin, sillä ne sopivat tyyliini ja menevät melkein asussa kuin asussa. Miksei siis kannattaisi ostaa aitoa nahkatakkia eikä käyttää niitä rutkuja? Tajusin, ettei ollut minkäänlaista järkeä ostaa parin vuoden välein uutta "nahkatakkIa", sillä nekään eivät ole ilmaisia. Usein keinonahkatakeista saa pulittaa sen +- 50euroa, joten miettikää miten paljon rahaa menee vaikka 10 vuoden takkeihin.

Keinonahkainen takki on myös paljon hiostavampi päällä eikä pidä lämpöä samalla tavalla kuin aitonahkainen. Inhottavinta on kuitenkin se, kuinka keinonahka alkaa halkeilemaan ja menettää muotoaan ahkeran käytön seurauksena.

Tutustuin monen eri verkkokaupan tarjontaan ja mietin pääni puhki, että minkä tyylistä takkia haen. Haluanko tyylikkään biker mallisen vai kenties klassisen version suoralla vetoketjulla? Zalandosta löytyi loppuen lopuksi laajin ja itselleni sopivin valikoima. Päätin tilata pari eri vaihtoehtoa ja toivoa, että toinen niistä istuisi täydellisesti.

Molemmat takit olivat loppu peleissä täydellisiä! Vaikeaa tästä teki vielä se, että malliltaan ne olivat hyvin erilaisia. Päivän verran mietin ja mallailin takkeja päälläni, kunnes jokin näissä kuvissa näkyvissä takissa tuntui aavistuksen verran täydellisemmältä. Olen niin tyytyväinen valintaani ja toivoisin, että pääsisin käyttämään tätä enemmän kuin vain kuvien oton ajan :D

Neule // Cubus, Nahkatakki // Zalando, Legginssit // Zara, Nilkkurit // Vagabond

Aidon nahkatakin ostamisen ei tarvitse tehdä sinusta rutiköyhää. Olin oikeastaan yllättynyt, kuinka paljon hienoja nahkatakkeja oli alennuksessa. Esimerkkinä ostamani takki, jonka ovh. oli 200e, mutta jonka sain 120 eurolla. Ei todellakaan paha hinta! Toivotaan, että tämä takki kestää käyttöä ja löytyy vaatekaapistani vielä 10 vuoden jälkeenkin :)

Tämän ison hymyn kera toivotan teille mahtavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa! :)