MILTÄ TUNTUU PALATA TAKAISIN ARKEEN?

Syyskuu on startannut ja se tietää paluuta arkeen meidän perheessä. Aiemmin koulu on startannut viimeistään tässä vaiheessa, mutta me odotellaan ensimmäistä virallista koulupäivää vielä viikko. Siis kuvitelkaa, olen ollut koulussa viimeeksi yli neljä kuukautta sitten! Pakko myöntää, että vähän jännittää ja ahdistaa kandin kirjoittaminen, koska tuntuu etten osaa enää opiskella. Muistanko oikeanlaisia lähdemerkintöjä? Olenko edes osannut ilmoittautua oikeille kursseille? Eiköhän tää fiilis tästä muutu positiivisemmaksi ja varmemmaksi, kun ensimmäinen kandiseminaari on ohi viikon kuluttua.

Vaikka kesä on heittämällä parasta aikaa koko vuodessa, niin syyskuu ja joulukuu on melkein yhtä kivoja. Rennon kesän jälkeen on valmis takaisin rutiinien pariin. Myös telkkarista alkaa vinopino uusia sarjoja, joiden parissa tuleekin vietettyä iltoja kynttilänvalossa. Kelpaa mulle!

Opiskelujen ja telkkarin tuijottamisen lisäksi arkeen on ujutettava myös liikunta. Kolmen kuukauden salitauko on tuntunut ikuisuudelta, mutta tänään siihen tuli stoppi. Ensimmäinen tunnin hikoilujumppa teki mielettömän hyvää, vaikka alkuun tuntuikin vähän pahalta eikä salille lähteminen ollut mikään päivän kohokohta. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että muutaman kerran jälkeen tästäkin tulee taas osa arkirutiinejani. :)

Täällä on siis siirrytty kesästä syksyyn vähän sekalaisilla fiiliksillä. Ihana kuitenkin palata rutiineihin ja päästä rauhottumaan melko riehakkaan kesän jälkeen. Kyllä tässäkin vuodenajassa on kasa ihania juttuja <3